POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Post autor: Rojiblanco » 20 cze 2018, 9:21

Chlopaczek pisze: Jezeli Nawalka ich nie natchnie a spotkanie z Senegalem nie bylo wypadkiem przy pracy to po meczu z Kolumbia mozna sie pakowac.
To nie był wypadek przy pracy, Panowie, nie oszukujmy się. Gramy tak od dawna. Tak jak fieldy napisał, nawet jeśli się zmotywują, to motywacji starczy im na max 45 minut. Przez wszystkie mecze brakowalo im motywacji. Ja nie wiem, ja nie rozumiem, jak to można drugi raz jechać na MŚ - w sensie reprezentacyjnym - i sam fakt pojechania tam nie jest wystarczająco mobilizujący do tego, aby zapierdalać i gryźć trawe? Ja tego nie pojmuję. Rozumiem trema itd., ale tak kiepskie ekipy, jakieś Panamy, Kostaryki potrafiły się stawiać wielkim, tak my, zawsze wpierdol bez motywacji. To jest wstyd i hańba, co wczoraj pokazali. Jak w kolejnym meczu zagrają tak samo bezjajecznie jak dotychczas, to każdy z nich powinien dostać zakaz wjazdu do Polski. A do reprezentacji powinni wtedy trafiać tylko i wyłącznie amatorzy z nizszych lig, którzy trenują po godzinach, a na co dzień pracują jako mechanicy, stolarze, czy górnicy drwale. Przynajmniej wtedy bedziemy mieli pewność, że obejrzymy prawdziwą walkę na boisku.

btw. do drugiego meczu przydałoby się, aby kapitan reprezentacji wrócił na to zgrupowanie.

Wróć do „GRUPA H: Polska, Senegal, Kolumbia, Japonia (MŚ 2018)”