NIe nie przez to ze dostałem bana. Tylko przez to jak piszeszSnipp_ pisze:Też Ci to radzę. Moje zaczepki nie biorą sie z niczego. Biorą sie z głupoty poszczególnych użytkownik. Bodajże przedwczoraj któryś z Was źle zinterpretował moje nie do końca poważne słowa i już na mnie najechał. Szukacie we mnie kogoś, kogo i tak nie znajdziecie. Nie jestem królem napinki, daleko mi do Zazy.creek pisze:Snipp mala informacja, na szcunek trzeba sobie dopiero zasluzyc, on nie bieze sie znikad a ciaglymi zaczepkami bynajmniej na niego nie pracujesz. Pomysl nad tym zanim znow cos napiszeszZwykła literówka. Nie doszukuj sie podtekstów.serek408 pisze:Zamiast "Ty" pisałeś "ty"Ty samym sam się pogrążasz. Brak Ci argumentów.serek408 pisze:Bo przeze mnie 21 dni forum radowało sie z braku Twojej osoby.kulekfcb pisze:Na szacunek się pracuje cały czas a ja do Snippa nie mam szacunku wcale a wcale.Ciekawa teoria, w sensie negatywnym oczywiście.kulekfcb pisze:A zasłuzył sobie na to tym, że rozwala posty na kawałkiNapewno nie tak często jak Tobie się to wydaje.kulekfcb pisze:nie patrzy na sens całej wypowiedzi tylko na to co chce patrzeć i jak komuś coś dogryźć.