ANGLIA - PANAMA (24.06.2018 - 14.00)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

ANGLIA - PANAMA (24.06.2018 - 14.00)

Post autor: masacra » 24 cze 2018, 14:31

sickstick pisze: Zauważyliście jak Welbeck efektownie siedzi na ławce?
Tego nie zauwazyłem. Zauwazyłem za to, ze lubisz sie ostatnio przypierdalac o byle pierdołe, co w połaczeniu z tym, ze sam nie jestes jakims zajebistym erudyta i zdarza ci sie pisac głupoty jest w kurwe irytyujące.

Wczesniej pisałem, ze mam nadzieje, ze Kane włączy sie do walki o króla strzelców, bo na to zasługuje, a Kane chyba nic nie ma z Liverpoolem wspolnego. Gdyby to Welbeck z ławki mobilizował, pocieszał, uspokajał etc swoich kolegów na murawie tez bym na ten fakt zwrocił uwage. Tak sie jednak składa, ze to Henderson, jak sie ogląda mecze Anglikow, wyglada na goscia, który ma najwiekszy wpływ na kolegów z boiska i to niezbyt trudno zauwazyc. Ot chocby podczas tego karnego, to on był tym, który uspokajał Lingarda i chyba Younga i ''wypychał'' ich z szesnastki. Niby mała rzecz ale takich małych rzeczy jest w trakcie meczy mnostwo, które razem składają sie w pewną całosc, o której pisałem we wczesniejszym poscie.

I konczac, bo mi mecz ucieka, tak cieszy mnie, ze taki wpływ na kolegów z repry ma akurat zawodnik Liverpoolu. Co w tym dziwnego?

Wróć do „GRUPA G: Belgia, Panama, Tunezja, Anglia (MŚ 2018)”