POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Post autor: DDK » 25 cze 2018, 15:36

League pisze:
DDK pisze: O czym Ty piszesz?!
piszę o tym o czym możesz poczytać w innym temacie. Zanim zaczniesz wytykać debilizm zobacz jakie są fakty. to wszystko wiadomości od weszło i innych dziennikarzy.

A co do Glika to juz powiem : tak, to jest debilizm, rozumiem że ty z nim sympatyzujesz bo się chwaliłeś różnymi kontuzjami i graniem w piłkę mimo kontuzji ale dla mnie to tak, przewrotki w siatkonodze przed mundialem to debilizm. Nie chodzi o gierki bo niech sobie grają ale o popisywanie sie niepotrzebnymi przewrotkami.
PRzeczytaj ze zrozumieniem mój post, potem wyciągaj wnioski. Chociaż chyba i tak wymagam za wiele.

No sympatyzuje z Glikiem. Tak samo jak z 15 innymi piłkarzami. Dużo bardziej wole z tej kadry Pazdana, Szczęsnego, Lewego, Kube, Zielińskiego czy Krychowiaka.
Po drugiej nigdy nie chwaliłem się kontuzjami. Sprawdź w słowniku co to znaczy chwalić się - to nie jest to samo, co informować. Jak piszę "złamałem kostkę" to nie jest to chwalenie się, ale Ty przecież nie umiesz zinterpretować najprostszego zdania.
No własnie dzięki takim gierkom, zabawom piłkarskim robi się w drużynie atmosferze. Jakby piłkarze mieli siedzieć 6h dziennei i oglądać skróty meczów rywali to by kurwicy dostali. A tak to spędzają czas razem na tym co lubią. I piłkarz, który w trakcie meczu przewraca się/przepycha dziesiątki razy, na treningach na pewno również w życiu nie może przewidzieć, że w grze w siatkonogę może doznać kontuzji wykluczającej go z mundialu.
Z tym, że najlepiej się wypowiadać o czymś takim nie mając o tym pojęcia.

Z mojej storny koniec tematu, znowu dałem się wciągnać w niepotrzebną polemikę z tobą.

Wróć do „GRUPA H: Polska, Senegal, Kolumbia, Japonia (MŚ 2018)”