POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

POLSKA - KOLUMBIA (24.06.2018 - 20.00)

Post autor: League » 25 cze 2018, 15:38

DDK pisze: PRzeczytaj ze zrozumieniem mój post, potem wyciągaj wnioski. Chociaż chyba i tak wymagam za wiele.
no ciężko zrozumieć post
O czym Ty piszesz?!
Pisze o tym :
To że Lewy z Kubą się nie lubią to nie jest nowość ale dziennikarze donosza o grupce która nie lubi Roberta m.in Kuba,Glik,Krycha i Fabian.
ubek pisze:
Carbon pisze: http://www.sport.pl/mundial/56,154361,2 ... BoxGDTitle

Fabiański i Piszczek kończą kariery, to samo Peszko. Najbardziej mi szkoda tego pierwszego, który zagrał sezon życia, a i tak trener kolejny raz wolał postawić na Szczęsnego.
czytam to i niedowierzam, przeciez ten Glik to jakaś nadęta pinda:
W końcu nieco więcej Kamil powiedział po meczu z Kolumbią, gdy zapytaliśmy go o to czy już podjął decyzję: - Mundial wciąż trwa, więc jeszcze chwilę poczekajcie. Ale zobaczymy, co będzie. Młodzież naciera, a wy ją mocno chwalicie. Są więc zawodnicy, którym być może trzeba ustąpić (.) Jeszcze chwilę poczekajmy, ale każdy ma swoje różne przemyślenia na różne tematy - stwierdził, czym dość jasno zasugerował, że taki scenariusz jest bardzo możliwy. Dla reprezentacji byłaby to kolosalna strata. Mogliśmy przekonać się o tym w meczach z Senegalem i Kolumbią, gdy lidera z krwi i kości zabrakło właśnie w defensywie.
Młodzież naciera, a wy ją mocno chwalicie? Co to za tekst w ogóle? Jak jaśnie pan ma pogrywać w ten sposób, to niech wypierdala, w końcu i tak grali i grają piach.
Jeszcze go [k****] prosić, żeby zagrał. To jest dla ciebie zaszczyt ochlejusie, że mogłeś grac.
Masz sobie czytaj, do skutku, nie mam czasu na polemikę z tobą któremu trzeba wszystko jak dzidziusiowi wytłumaczyć a i tak opacznie zrozumie.
DDK pisze: No własnie dzięki takim gierkom, zabawom piłkarskim robi się w drużynie atmosferze.
Gdzie ja zabraniam gierek? Tylko trzeba grać z głową a nie jakieś akrobacje które są niebezpiecznie i nie kazdy potrafi.Jak widać.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2018, 15:44 przez League, łącznie zmieniany 4 razy.

Wróć do „GRUPA H: Polska, Senegal, Kolumbia, Japonia (MŚ 2018)”