POLSKA - MŚ 2018

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 95

POLSKA - MŚ 2018

Post autor: BarcaQzYN » 25 cze 2018, 23:03

Nie będzie mi żaden Lewandowski mydlił oczu. Nie mogę słuchać Januszów powtarzających jak mantrę, że Kolumbia to drużyna zdecydowanie lepsza i po prostu pokazała nam miejsce w szeregu. Nie wierzę, że wszyscy oglądaliśmy ten sam mecz.
Polacy przeszli obok niego. Stali i patrzyli jak grają Kolumbijczycy. Przyglądali się jak James klepie z Cuadrado. Zero pressingu. Zero prób odebrania piłki.
Cofamy się na 12. metr i czekamy co się wydarzy. Naprawdę ciężko mi sobie przypomnieć inną drużynę robiącą coś takiego jak Polacy. Co dzisiaj Iran napierał. Już nie mówię o Maroku. Jak miło się patrzyło na Kostarykę, nawet ku.. na Panamę. Chłopaki zapierdalali mimo że wiedzieli, że są totalnie skazywani na porażkę. Nasi stali i się przyglądali. Wierzyć mi się nie chce, że ludzie tego [k****] nie widzieli. Nawet u mnie na chacie siedział ziomek i oglądał z nami mecz i [k****] normalnie tego nie widział, że oni stoją i się przyglądają. Dlaczego inne ekipy mogły zapierdalać za tą piłką od 1. do 90. minuty, a naszym sił starczyło na 2 minuty?
O to mam pretensje.
Przed mundialem liczyłem się z tym, że możemy przegrać dwa pierwsze mecze i wracać do domu, ale w życiu bym nie pomyślał, że totalnie przejdą obok Mundialu. Że ich to nie zmotywuje do walki. Załamka. Załamka.

Nie szło [k****] na to patrzeć.
Było 0:1, pierwsza połowa, a nasi stoją i się przyglądają jak grają Komlumbijczycy.
Trener też pewnie swoje spierdolił. Lewandowski próbował być wszędzie, tylko nie tam gdzie powinien, i proszę mi nie tłumaczyć, że musiał się cofać i szukać piłki, bo [k****] co nie dostał to za chwilę ją stracił. |
Żenada.

Wróć do „GRUPA H: Polska, Senegal, Kolumbia, Japonia (MŚ 2018)”