ARGENTYNA - MŚ 2018

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

ARGENTYNA - MŚ 2018

Post autor: Delpiero14 » 01 lip 2018, 14:07

Szymek029 pisze: To prawda przeklejałem tutaj komentarze ze stronek Barcy. Chciałem sprawdzić jak szybko się ktoś zorientuje. To samo robiłem na drugim forum piłkarskim, jednak tam robiłem jeszcze lepiej, bo tworzyły się dyskusje. Posty użytkowników forum wklejałem na stronę Barcy ze swojego konta, a odpowiedzi do tych postów na forum. Śmiesznie się czytało niektóre dyskusje, bo kibice Realu kłócili się, a mnie na stronie Barcy oskarżali, że jestem Mierdą itp. Jednak po kilku dniach użytkownicy się skapli, a moderator zablokował możliwość pisania. To samo było tutaj za pierwszym razem, jednak użytkownik moody się zorientował. Zrobiłem kilkutygodniową przerwę i z innej strony Barcelony przeklejałem wypowiedzi najlepiej oceniane. Jednak nie prowadziłem już dyskusji ze względu na to, że łatwo idzie się połapać, że coś jest nie tak. Też po kilku dniach się zorientowaliście, więc eksperyment zostaje zakończony.
To jest chyba najgłupsza próba wytłumaczenia jaką w życiu słyszałem/czytałem, serio.

No ale mimo wszystko props, że wymyśliłeś cokolwiek. A nuż ktoś się nabierze.

Wróć do „GRUPA D: Argentyna, Islandia, Chorwacja, Nigeria (MŚ 2018)”