F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 01 paź 2005, 0:04

Toudinho pisze:To ześ zabłysnoł, zabronisz mu tego, przeszkadza Ci to co on napisal to kliknij i bedziesz mial po problemie...

Zastanawiam sięz jakiej stronki wkleiłeś te wiadomosci wielki "znafco"...
no żebyś wiedział że zabłysnęłem w przeciwieństwie do Ciebie... :lol: , a te wiadomości są z www.********* uderz na gg to Ci powiem, nie chce tutaj reklamować żadnej stronki!
PS: Ty naprawde jesteś taki głupi, czy tylko udajesz ??? Nieźle nabijasz i jesteś klasycznym przykładem sfrustrowanego kibica realu, ale mam do Ciebie prośbę - nie wylewaj swoich smutków oraz utraconych ambicji w temacie o najlepszej drużynie w Hiszpanii! Wam to by tylko trzeba non-stop powtarzać: "Madrid, cabrón saluda al campeón!" ! Zaśmiecaj sobie temat o Realu...

EDIT:
kaczy pisze:Mow za siebie . To że przytrafiaja sie tacdy kibice Barcy jak ty to raczej nic nadzwyczajnego , ale jednak są .
Mówiłem w imieniu wszystkich kibiców Barcy udzielających się w tym temacie, bo jestem więcej niż pewien że każdy z nich zgodzi się ze mną że niepotrzebnie zaśmiecasz temat. Możesz mi powiedzieć jakim to ja jestem kibicem że tak Cię to irytuje ???
kaczy pisze:I raczej nie powinno być niesodzianki (Chodź jak zawsze ,na to licze)
Choć jak zapewne zawsze się przeliczysz...
Ostatnio zmieniony 01 paź 2005, 0:09 przez k@li, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”