FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 paź 2005, 1:00

gianbuffon pisze:i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kase i chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
Viktor pisze:masz bardzo dobry skład,ale wydaje mi sie że chyba ci piłkarze nie beda w tym samym okienku zmienić klubów,ale nie jestem pewien i kup freda w tej grze i w rzeczywistości jest naprawde dobry.
A ja myślę że może ci się udać. :peace: Jak ustawisz im w opcjach, że sa niepotrzebni w klubie, udzielisz im ostrzeżenia i będziesz oferował innym klubom to masz szansę. Jednak sam wiem jakie trudne jest sprzedanie przeciętnych zawodników(nie mówię o twoich). Pewnie po zaniżonej ofercie sprzedasz niektórych z nich. U mnie Niedzielan przez trzy sezony dwa razy zmnienił klub więc są na niego chętni. Sam zdecyduj wkońcu to ty jesteś managerem :king:
BartiX_FCI pisze:Ja ostatnio gram Manchesterem i poszukuje juz kogos kto by mogl zastapic Keane...ma juz swoje lata...moglby ktos mi doradzic kogo kupic mlodego na jego pozycje....zastanawiam sie an dkupnem Tuncaya, Pizarro i Diego z porto... a kogo wy byscie mi doradzili ?
Ja proponuje ci De Rossiego z Romy jako DP (gra u mnie w Barcelonie i po sezonie gry ciągle ktoś chce go kupić) jako osfensywny pomocnik: Rosicki (u mnie w grze trafił do Liverpoolu i po roku został graczem ligi), także Diego (gra w PSG i po przeciętnym początku teraz się rozkręca). :roll:

Wróć do „Hyde Park”