Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 paź 2005, 12:45

adammo pisze:Cóż, widzę, że jesteś prostakiem
Coz widze, ze nie widzisz.
adammo pisze:ale pretensje można mieć do Twoich rodziców, którzy Cię nie potrafili wychować
Oczywiscie przekaze im to, wezma sobie Twoje spostrzezenia do serca. jezeli chcialbys udzielic im kilku rad na temat wychowywania dzieci, zapraszam na priv.
adammo pisze:małolacie
:lol: :lol: :lol: ja bym rzekl - gowniarzu - bardziej prowokacyjne i pasujace do Twojej napinki (nedznej bo nedznej ale zawsze) :lol: :wink:
adammo pisze:"rąbałeś" w pieluchy
:shock: jakas trauma z dziecinstwa :>
adammo pisze:Jak sobie przypomnisz po dobranocce, to byś wiedział, że Legia grała w takich rozgrywkach, zaszła daleko i jakoś moja sklerotyczna pamięć nie przypomina sobie, aby Groclin, WisłaK, Polonia, GKS etc nie doszły dalej.
Dobra a teraz na powaznie - Legia wyszla z grupy (Blackburn, Spartak, Rosenborg) i polegla w cwiercfinale z PAO. jezeli uwazasz to za "najwieksze osiagniecie polskiej druzyny" to dziekuje, nie mam wiecej pytan... Sukcesy Gornika, Widzewa czy nawet Legii ale wczesniejsze juz kolega nie pamieta? bo niby skad, jak rodzicie wroca z pracy to sie ich zapytaj.
A w kwestii formalnej - ostatnia druzyna, ktora grala w LM byl Widzew. wiec to, ze Legia byla ostatnim polskim klubem grajacym w tych rozgrywkach tez nie przejdzie. pozdro

Wróć do „Polska”