FMy

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: gikerek » 01 paź 2005, 13:16

gianbuffon pisze:jak daleko moge zajsc w premiership takim skladem (gram hull city i wlasnie awansowalem z 2 miejsca do premiership, zaczynam 3 seon):

saja
o'shea-------------naldo-----------scullion----------pander
----------------------------guarin-----------------------------
grisales-------------------d.zawadzki----------------khanye
----------------------------------------------------------------
---------------------riki-------------teran--------------------

o'shea, riki i teran to jedni z najwiekszych talentow w grze(ale nie ma ich w rzeczywistosci) i naprawde wymiataja:o'shea-krycie, odbior po 20, glowa 18. riki-strzal 17, podania, dosrodk. po 19, super psychika, ale slabe p. fizyczne. teran- strzal, drybl., podania po 19

REZERWA: staw, chico = golanski-betao, szymiczek. bjarnasson-collen = f.fernandes, korzym- jeziorny, pablo sanz- ederson- andersson, lekoelea, gargula = nowak, roberto, niedzielan, GILARDINO !!!, raul sanchez, alan lee.
CO MYSLICIE O TAKIM SKLADZIE, w planach mam jeszcze: freda(mam pierwokup na 7 mln euro), kone(nie chca mu dac pozwolenia a moze przyjsc za free :( ) i mokoene (gra w valencii, ale chce odejsc)

i mam 2 pytanko: gilardino, lee, sanchez, niedzielan i ktos tam jeszcze przyjda do mnie za free za jakis miesiac (1.7 a mam 5.czerwiec
) i wzialem ich po to, aby ich sprzedac i miec kase :twisted: i chcialem zapytac czy mozna ich od razu sprzedac czy trzeba poczekac jakies pol roku, jak cos to wycofam oferte.
a moze by tak zostawic gilardino, jak on gra???
HELP :P
spokojenie mozesz ich sprzedac w tym samym okknie trensferwoym tylko jest jedno ale oni moga nie chciec daletgo dorazu ustwa im ze sa nie potrzebni klubowi i wystwieni na liste transferowa a co do gilardiono to chlopak jest dobry i dosyc mlody wiec polecam ci go zostawic

Wróć do „Hyde Park”