Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 paź 2005, 14:10

Generalnie wali mnie to kto ile ma ostrzezen i to czy kogos zbanuja czy nie. a to z prostej przyczyny, ze tutaj zaczyna wszystko wygladac co najmniej dziwnie. ok, jezeli juz ktos sie decyduje na te ostrzezenia, to niech bedzie konsekwentny, bo chyba powinny miec one jakies zadanie. a tu czlowiek dostaje 4WP (nie mowie o Snippie, bo nie wiem za co on dostal, tylko o adammo) a za 5 minut nie ma ani jednego :shock: nie chodzi o to, ze dostal je za "rozmowe" ze mna, bo mnie nie bawi donoszenie i nie rajcuje mnie jak ktos dostaje WP za obrazanie mnie - jak jest na tyle slaby, ze musi sie uciekac do wyzwisk - jego sprawa. ale jak juz dajecie WP to troche krzywo wyglada jak po chwili je anulujecie... tym bardziej, ze nikt nie wiem o co chodzi i wyglada to na "kolezenstwo" ewentualnie niekumacje...

EDIT:
Piwus masz racje, ale nie do konca - owszem dotyczy nas to, bo jezeli tak sie dzieje, to kazdy zacznie sobie klnac i bedzie bezkarny. jakas sprawiedliwosc musi byc, skoro Lakier zostal zbanowany, Smitu tez to dlaczego innym sie wyczyszcza konta?

Wróć do „Wracając Do Meritum”