F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 01 paź 2005, 22:17

Dombroś pisze:A co myślicie o Tevezie??? Przydał by się w szeregach Barcy?? Niektórzy mówią że on prowokuje , bo nie cały miesiąc wcześniej był w koszulce Czerwonych Diabłów........ (może był w ich koszulce ale nic nie deklarował). A wracając do tematu Lubicie Argentyńczyka?? Ja słyszałem że chrapkę miało na niego Atletico Madryt.JA jestam na TAK.Ale to i tak odemnie nie zależy
Tevez nie jest z UE, więc raczej nie sprzedacie Eto'o czy kogo innego dla Carlosa :lol: Carlos ma kontrakt do 2008 roku, więc jak już to pewnie gdzieś w 2007 roku się przeniesie. Na 85% Tevez przejdzie do Chelsea - czyli kolejny mały przekręt Romka.
Co do transferu Teveza do MU, to była to tylko mała ploteczka. Co roku wszyscy już ponoć są w Chelsea i MU, ale jakoś ostatnecznie się nie przenoszą :roll: Atletico było już o krok od pozyskania Teveza w zimie, ale chyba cena nie pozwoliła im go kupić. Wtedy Corinthians wkroczyło do akcji.

Tevez już był przymierzany do każdego bogatszego klubu w Europie. Od Dynamo Moskwa do Realu.
Za rok, dwa transfer Teveza może się okazać hitem transferowym. Na razie Tevez zaczyna strzelać w Brazylii.

Wróć do „Hiszpania”