k@li pisze:EDIT: maly_1236 napisał:
Barsa
To powinno być karane WP !!! Tak samo jak ja bym pisał (s)Real czy coś w tym stylu...
Ejj noo... Przesadzasz
A propo tych stron .Z twojej strony same bulwersy tylko widać jakbyś miał napięcia przedmiesiączkowe .

Ciekawe czy bedzie można je gdzies kupićAmerykańska firma NIKE dla naszego piłkarza przygotowała model Tiempo Legend. Już jutro Roni założy nowe korki na mecz z Saragossą. Mają one 24-karatowe złoto aplikowane w język, logo producenta NIKE. Również ciekawą sprawą jest to, że na prawym bucie jest wszysta litera "R", a na prawym liczba "10". Na pięcie znajudje się 5 gwiazdek oznaczających Mistrzostwa Świata zdobyte przez Brazylię
Kali tylko mi tu z tekstami nie wyjezdzaj , bo ja ich nie chce kupować . (mowie ci z gory żeby uniknąć jakichkolwiek bzdurnych opini na ten temat) Bo znając ciebie to ty jestes zdolny wmieszac do tego nawet
samego papierza
I jeszcze na dodatek usprawiedliwiasz sie że wokol ciebie to jest sama dzieciarnia , a ty jestes taki juz stary .
Zaóważ że to ty jestes najbardziej konfliktową osobą z calej tej waszej "Elity" że tak to nazwe .
k@li pisze:(cholera liczyłem na wysokie zwycięstwo!).
Dobrze ze uzyleś tak łagodnej wersji , bo jak patrze na tyly to twoj sposób wymowy nie różni sie wiele od gwary typowego społecznego marginesu który zaśmieca swoją osobowością i bytem placyk wokol nocnego sklepu