Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1675

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: masacra » 20 lip 2018, 20:16

Edwards to jest jakis [k****] magik. Bramkarz 25 lat, w Liverpool rozegrał 3 oficjalne spotkania, oprocz tego pełny sezon na wypozyczeniu w Championship (Huddersfield i pełny sezon na wypozyczeniu w lidze szkockiej (Aberdeen). W sumie w karierze nie rozegrał nawet 100 spotkan. :D
Choc moze on jest z tych ''pózno dojrzewajacych'', cos jak Lingard. Bo to by dopiero była zwała jakby sie okazało, ze w tym Leicester zrobi furore. Dobrze, ze jest to 20% od nastepnego transferu.

No i pewnie Schmeichel powoli sie żegna z Lisami. Czyzby Chelsea?
sickstick pisze: Informacja o tyle istotne, że własnie ten numer miał już wybrany Fekir przez zerwaniem rozmów z Lyonem. Tak więc wydaje się że Liverpool na Alissonie zakończył wzmacnianie składu, w każdym razie Fekira chyba już odpuścili.
To sa spekulacje w dodatku z niezbyt pewnych źródeł. Fekir nawet w Lyone nie gra z '10' na plecach, wiec mocno wątpie aby to była jakakolwiek rpzeszkoda gdyby Liverpool zdecydował sie ponownie ruszyc po Francuza.. A wg mnie ruszy, szczególnie po informacji o wykluczeniu z gry na cały sezon Oxa. W kadrze w tym momencie brakuje własnie takiej typowo ofensywnej '8'. Jest co prawda Lallana ale ciezko na nim opierac nadzieje związane z wypełnieniem tej luki. Nie po ostatnim sezonie. Zresztą jemu brakuje dynamiki, przyspieszenia, zawsze brakowało i w zasadzie nie wiem czy to nie bedzie jeden z głównyc powodów jego odejscia w to lato.

Jeszcze wracając do bramkarzy. Jesli odejdzie Migniolet, a wg mnie jak beda chetni to odejdzie, to ten mały bufonek Grabara awansuje na 3 bramkarza.

Wróć do „Anglia”