Parada Równości

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Parada Równości

Post autor: czarny samael » 21 lip 2018, 9:49

HMK pisze: Zmierzam do tego, że małe dziecko bardzo podatne na wpływy dorosłych z czasem uzna, że homoseksualizm jest czymś normalnym.
No i dobrze. Lepsze to niż bandy homofobów łażące po ulicach i zachowujące się jakby dopiero weszli do cywilizowanego świata.
HMK pisze: Tak dla dobra przyszłości tego kraju.
:haha:
Co za idiotyzm.
Chlopaczek pisze: Te lajki dla wypowiedzi Cementa tlumacze sobie jako glos poparcia dla tradycyjnego modelu rodziny bo jezeli ktos to podplusowal za tresc to wspolczuje.
Możesz też "poziomem" danych osób.

Zresztą przykład ów poziomu poniżej:
Tomusmc pisze: Futbolowa jak Cię lubię tak nie mogę czytać tego co piszesz. Chyba jedynie Ty uważasz to za słuszne. Geje czy lesbijki nigdy dzieci mieć nie będą naturalnie więc jak to porównać do par hetero, które próbują, a nie mogą? Takim myśleniem zasiedlimy gdzieś gniazdo pedałów i lezb bo będą rosnąć w siłę

Wcześniej starałem się używać słów kulturalnych typu gej, ale nie mogę dłużej