Parada Równości

Awatar użytkownika
RoyKeane
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 224

Parada Równości

Post autor: RoyKeane » 21 lip 2018, 11:47

Chlopaczek pisze:
RoyKeane pisze:
Chlopaczek pisze: Wytlumacz mi w jaki sposob napisanie ze choroba to w wielkim skrocie nieprawidlowe dzialanie organizmu jest potwierdzeniem iz homoseksualizm jest choroba.
To napisz mi jak w naturalny sposób homo realizują potrzebę posiadania potomstwa czy jakie narządy partnera używają do zaspokojenia wlasnych potrzeb seksualnych.
W ich życiu jest dysfunkcja, którą jedni nazywają chorobą, dewiacją itepe itepe. Przecież to jasne jak slońce.
.

Dysfunkcja ktora Ty nazywasz choroba powinna albo prowadzic do jakiejs degeneracji organizmu albo uposledzac jego dzialanie zeby byc tak okreslana. Gej jest w stanie zaplodnic kobiete. Lesbijka moze zostac zaplodniona. A ze tego nie chca? To juz ich sprawa.

Chyba ze Twoim zdaniem kazde dzialanie ktore nie przybliza do zaplodnienia jest objawem chorobowym?
To co jeszcze tutaj robisz? W jaki sposob pisanie na forum pilkarskim o homoseksualistach przybliza Ciebie do zaplodnienia partnerki i przekazania swoich genow?
To nie jest normalne i z kazdym postem Twoja choroba sie poglebia.
Związki ktore tworzą są dysfunkcyjne.

Nie wiem czemu twierdzisz że dysfunkcja musi prowadzić do degradacji... Niekoniecznie. Chodź i tu można by p
Znaleźć potwierdzenie, bo częste wsadzanje sobie czegoś w odbyt zdrowe nje jest...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”