Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 14:37

futbolowa pisze: Trochę mnie te czasy współczesne przerażają i fascynują jednocześnie. Wczoraj zorientowałam się, że jeden z moich chrześniaków ma swój kanał i nagrywa tam jakieś dziwactwa. Drugi chrześniak już kiedyś mi pokazał, że pojawia się we vlogach swojego brata ciotecznego. Oni mają dopiero po 11 lat
Bo w tym jest pieniądz i to naprawdę dobry. Pytanie tylko jak długo to potrwa. Sam nieraz łapię się za głowę na jakich bzdetach ludzie kręcą kasę. Typek z Irlandii np kupił sobie taki symulator "Universe Sandbox" i zderza ze sobą planety czy terraformuje Marsa. W czasach świetności kanału regularnie miewał po milion wyświetleń. Teraz już chyba powoli się wycofuje. Taki z brzegu przykład.
futbolowa pisze: oczywiście jak teraz sobie uświadomiłam, że to już 11 lat, to nie brzmi aż tak strasznie, ale w moich oczach dalej są przedszkolakami
Bo patrzysz na to przez pryzmat dzieciństwa naszego pokolenia, a prawda jest taka że obecni 11-latkowie by nas na pewnie na czarnym rynku przehandlowali :P Szkoda że jednocześnie doczekaliśmy czasów chyba największego kryzysu wartości.

Wróć do „Hyde Park”