Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2239
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 16:45

Ilka pisze: Jak się trochę ogarne to cykne foto Nie są tymi wymarzonymi, bo lakierki i obcas czarny sobie wzielam, ale całe czerwone i nie lakierki jeszcze kupie sobie
Wszystko przed Tobą :D
Kluchman pisze: Na poprzednim avku byłaś taka szczupła, zadziorna i nie musiałaś farbować włosów z powodu siwizny. No nie wiem...
Ej, siwizny to ja się jeszcze nie dorobiłam :D A farbowana byłam już wtedy. Teraz robię to bardzo rzadko, bo mi się nie chce ;)
Salas11 pisze: Też bym nie chciał, ale już np 20-23 lata powiedzmy na tydzień, czemu nie? Zawsze z sentymentem wracam do tych czasów, bo to był okres zderzania się z dorosłością i tym wszystkim co za nią idzie. Nagle wychodzisz z tego brodzika zwanego dorastaniem i wchodzisz na coraz głębszą wodę. Nieraz się zachłyśniesz, ale musisz płynąć dalej.
To ja nie, czasy studenckie nie interesują mnie wcale. Ponownie chciałabym przeżyć różne chwile z czasów podstawówki i gimnazjum, ale na tym koniec :)
Ilka pisze: Takie
Super!
DDK pisze: ja tam żałuję, że tak szybko przyszła dorosłość. Chciałbym mieć teraz 18 lat, zdawać maturę i cieszyć się życiem, ale z tym doświadczeniem, które mam teraz
O tak, taki układ byłby fajny - całe nastoletnie życie wiedzieć to, co wie się teraz :)

Wróć do „Hyde Park”