Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 22:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:46
Tomusmc
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 22:50
Uwielbiam te minigierkiTomusmc pisze: Czy Wy kobiety jesteście wszystkie takie same? Byłem u mojej w niedzielę, źle się czuła i zostałem na noc mimo, że pod każdym względem się poświęciłem i żadnego funu z tego nie miałem. Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie. Dzisiaj mi melduje, że mogłem się domyślić bo mnie potrzebowała. Przecież to jest głupie, takie rzeczy czytałem jedynie w memach. Nie można powiedzieć wprost? Jak to jest? Lubicie jak facet się za każdym razem musi domyślać?zaraz chyba zmienię zdanie w odpowiednim temacie i lecę na paradę
To było akurat banalne do rozczytania. Skoro nie postawiła prostego - nie, znaczy że masz być ale nie powie tego wprost, nie ma lekko
A ona chciała byś przyjechał i po prostu przy niej był. Ewentualnie (jeśli ma okres) kupił po drodze coś słodkiego (też do domysłu
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 lip 2018, 22:51
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:53
Tomusmc
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lip 2018, 23:03
j1mmy
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 lip 2018, 23:46
To zależy od wielu czynników np. wieku. Inaczej będzie wyglądał łysy 20 latek w garniturze, a inaczej 40 letni łysy mężczyzna. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na brak włosów
Zgadzam się, z tym, że ja coraz częściej mówię wprost - ostatnio w sobotę po turnieju miałem ochotę iśc na piwo z ludzmi z druzyny, ale z różnych przyczyn nie poszedłem. Jedną z przyczyn pośrednich była moja dziewczyna i po prostu jej to powiedziałem. Jeden dzień byl foch, a potem chyba zrozumiała, ze łatwo nie odpuszczę i ładnie chciała mi to wynagrodzić, że nie poszedłem.cloner pisze: Co istotne. Niestety trzeba przeprosić, nakłamać (to aż niemożliwe jak kobiety kochają kłamstwa słyszeć), że się to już nie powtórzy, itd. Pod żadnym pozorem nie można powiedzieć że to jej wina, że miała to wprost powiedzieć, kobiety są pamiętliwe i wypomna to nawet za pół roku. Trzeba kłamać, kajać się i tyle.
Ogromna większość dorosłych kobiet jest emocjonalnie na poziomie 14-16 letnich chłopaków.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2018, 23:56
No Ty chyba sobie żartujesz w tym momencie.cloner pisze: Co istotne. Niestety trzeba przeprosić, nakłamać (to aż niemożliwe jak kobiety kochają kłamstwa słyszeć), że się to już nie powtórzy, itd. Pod żadnym pozorem nie można powiedzieć że to jej wina, że miała to wprost powiedzieć, kobiety są pamiętliwe i wypomna to nawet za pół roku. Trzeba kłamać, kajać się i tyle.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lip 2018, 0:33
No to zajeżdża pantoflarstwem. No ale jeśli działa... Jak to się mówi cel uświęca środki choć w moim przypadku jakiekolwiek kłamanie by załagodzić sytuację tylko by ją pogorszyło, bo są dziewczyny które nader wszystko cenią szczerość. Nawet jakbyś miał powiedzieć - tak, masz małe cycki. W odpowiedzi dostajesz jakiś pocisk w swoim kierunku i za chwilę oboje się z tego śmiejecie. Atmosfera się rozluźnia. I to jest właśnie fajne. Nie sztuką jest się pokłócić, sztuką jest się pogodzićBoromir pisze:No Ty chyba sobie żartujesz w tym momencie.cloner pisze: Co istotne. Niestety trzeba przeprosić, nakłamać (to aż niemożliwe jak kobiety kochają kłamstwa słyszeć), że się to już nie powtórzy, itd. Pod żadnym pozorem nie można powiedzieć że to jej wina, że miała to wprost powiedzieć, kobiety są pamiętliwe i wypomna to nawet za pół roku. Trzeba kłamać, kajać się i tyle.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 25 lip 2018, 1:04
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lip 2018, 1:16
Pfff... Idealista
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lip 2018, 1:52

ddemon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio