Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 7172

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8790
Kontakt:

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 22:45

To już chyba wszyscy wiemy, od dawna

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:46

Jednak wtedy futbolowa musi być typowym facetem :think:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8790
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 22:50

Tomusmc pisze: Jednak wtedy futbolowa musi być typowym facetem :think:
Nie ma pewności, tak broni homo par ;)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 22:50

Tomusmc pisze: Czy Wy kobiety jesteście wszystkie takie same? Byłem u mojej w niedzielę, źle się czuła i zostałem na noc mimo, że pod każdym względem się poświęciłem i żadnego funu z tego nie miałem. Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie. Dzisiaj mi melduje, że mogłem się domyślić bo mnie potrzebowała. Przecież to jest głupie, takie rzeczy czytałem jedynie w memach. Nie można powiedzieć wprost? Jak to jest? Lubicie jak facet się za każdym razem musi domyślać? :rotfl4: zaraz chyba zmienię zdanie w odpowiednim temacie i lecę na paradę
Uwielbiam te minigierki :D Ale ja mam jednak wyższy poziom. Typu w piątek całujemy się w windzie a w sobotę ona wcale nie wysyła sprzecznych sygnałów. Na szczęście znam ją pół życia, to sporo ułatwia :wink:
Tomusmc pisze: Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy
To było akurat banalne do rozczytania. Skoro nie postawiła prostego - nie, znaczy że masz być ale nie powie tego wprost, nie ma lekko :wink: Ty natomiast :arrow:
Tomusmc pisze: więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie.
A ona chciała byś przyjechał i po prostu przy niej był. Ewentualnie (jeśli ma okres) kupił po drodze coś słodkiego (też do domysłu :wink: )

Tu nie ma co rozkminiać, próbować zrozumieć. Znasz ją dłużej to już bardziej wiesz jakie zachowanie co oznacza, znasz krócej to musisz działać bardziej intuicyjnie, na bazie doświadczeń.

Prawdziwy senseiem zostajesz gdy tak rozegrasz akcję że to ona zrozumie że przesadziła i przyjdzie Cię przeprosić :wink:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 lip 2018, 22:52 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2816
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 lip 2018, 22:51

Tomus mało domyślny jesteś ;) A tak na poważnie to coś w tym jest, ale nie wrzucalabym nas wszystkie do jednego wora.

A ja dziś podczas drogi do sklepu zakończyłam definitywnie jedna relacje, która ciągnęła się ponad rok, a która nie wrożyła nic dobrego. I teraz mi tak leciutko. :) Podczas tej samej drogi podjęłam się spełnienia jednego z tych bardziej szalenczych moich marzeń. :)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:53

To jest dobre Salas i się zgadza :mrgreen: zapiszę sobie!

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2239
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 22:55

Salas11 pisze: To było akurat banalne do rozczytania. Skoro nie postawiła prostego - nie, znaczy że masz być ale nie powie tego wprost, nie ma lekko Ty natomiast
No właśnie :D

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lip 2018, 23:03

Jak ja się cieszę że ten etap związku już za mną :P

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 23:16

Tomusmc pisze: To jest dobre Salas i się zgadza :mrgreen: zapiszę sobie!
Nie wiem czy jest sens, takich "skryptów" są dziesiątki i sam się czasem gubię. Ten to w sumie takie abecadło, ale cieszę się że pomogłem :wink:

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5316
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 lip 2018, 23:46

futbolowa pisze: A łysa, ale porządnie ubrana?
To zależy od wielu czynników np. wieku. Inaczej będzie wyglądał łysy 20 latek w garniturze, a inaczej 40 letni łysy mężczyzna. Ja niestety nie mogę sobie pozwolić na brak włosów :(
cloner pisze: Co istotne. Niestety trzeba przeprosić, nakłamać (to aż niemożliwe jak kobiety kochają kłamstwa słyszeć), że się to już nie powtórzy, itd. Pod żadnym pozorem nie można powiedzieć że to jej wina, że miała to wprost powiedzieć, kobiety są pamiętliwe i wypomna to nawet za pół roku. Trzeba kłamać, kajać się i tyle.

Ogromna większość dorosłych kobiet jest emocjonalnie na poziomie 14-16 letnich chłopaków.
Zgadzam się, z tym, że ja coraz częściej mówię wprost - ostatnio w sobotę po turnieju miałem ochotę iśc na piwo z ludzmi z druzyny, ale z różnych przyczyn nie poszedłem. Jedną z przyczyn pośrednich była moja dziewczyna i po prostu jej to powiedziałem. Jeden dzień byl foch, a potem chyba zrozumiała, ze łatwo nie odpuszczę i ładnie chciała mi to wynagrodzić, że nie poszedłem.

Wczoraj poszedłem z kumplem skosić trawę na jego działce. Samego koszenia może 15minut. Przychodzimy na miejsce, a tam jakby ktoś nawiózł tone jabłek. W sumie 1,5h grabiliśmy i wynosiliśmy jabłka. W sumie jakieś 20 pełnych miednic i 20 wiader, więc mogło być tego nawet ze 100kg. Potem już było tak ciemno, że kosiliśmy i świeciliśmy latarkami z telefonów.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6757

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2018, 23:56

cloner pisze: Co istotne. Niestety trzeba przeprosić, nakłamać (to aż niemożliwe jak kobiety kochają kłamstwa słyszeć), że się to już nie powtórzy, itd. Pod żadnym pozorem nie można powiedzieć że to jej wina, że miała to wprost powiedzieć, kobiety są pamiętliwe i wypomna to nawet za pół roku. Trzeba kłamać, kajać się i tyle.
No Ty chyba sobie żartujesz w tym momencie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lip 2018, 0:33

Boromir pisze:
No Ty chyba sobie żartujesz w tym momencie.
No to zajeżdża pantoflarstwem. No ale jeśli działa... Jak to się mówi cel uświęca środki choć w moim przypadku jakiekolwiek kłamanie by załagodzić sytuację tylko by ją pogorszyło, bo są dziewczyny które nader wszystko cenią szczerość. Nawet jakbyś miał powiedzieć - tak, masz małe cycki. W odpowiedzi dostajesz jakiś pocisk w swoim kierunku i za chwilę oboje się z tego śmiejecie. Atmosfera się rozluźnia. I to jest właśnie fajne. Nie sztuką jest się pokłócić, sztuką jest się pogodzić :)

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 4042

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 25 lip 2018, 1:04

Mam bardzo małe doświadczenie w relacjach damsko-męskich, ale gdybym miał cały czas ściemniać tylko dla "dobra" tego związku to bym pierdolnął (związek pewnie niedługo później :P). Wiadomo, że nie można myśleć tylko o sobie, trzeba z ludźmi chodzić na kompromisy, szukać winy najpierw w sobie a potem dalej (i to nie tylko w takich sytuacjach), jednak dlaczego tylko jedna strona ma się za wszystko kajać? Niech druga też ruszy dupę.

Nie wiem jakie są kobiety, nie znam wszystkich.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lip 2018, 1:16

matt_ pisze: szukać winy najpierw w sobie a potem dalej
Pfff... Idealista :) Niestety w dzisiejszych czasach jak ja to nazywam "kultu jednostki" gdzie każdy (nie dosłownie żeby się ktoś urażony nie poczuł) czuje się pępkiem świata to nie przejdzie. Wiele osób jest zbyt wrażliwych na krytykę, zanim załączy im się cały proces myślowy i stwierdzą że może ta druga osoba ma rację, zdążą się trzy razy obrazić, usunąć numer telefonu, kontakt na facebooku czy co tam się jeszcze dziś robi żeby zamanifestować swojego focha.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 lip 2018, 1:52

Tomusmc też lubię klarowane sytuację :) W Twoim przypadku jednak mogłeś się domyślić :P Myślę,że jak przedstawisz swój punkt widzenia to zrozumie i...może następnym razem unikniesz takich sytuacji - na pewno zyskasz w jej oczach - szczerość to podstawa :)

Eh..pogadałbym o związkach,ale u mnie jak było do bani tak nadal jest...Obecnie chyba się zabujałem w lasce,którą znam już od 3 lat,ale ma faceta od 8 miesięcy :/ Co najlepsze te nurtujące spojrzenie na mnie,podciągające pod flirt rozmowy tworzą tylko mętlik w głowę..Całe szczęście 2 tygodnie urlopu,aby się jednak zresetować :rotfl: Po lasce w ciąży i jeszcze jednym nie wypale teraz to :pijemy:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”