Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 7171

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lip 2018, 17:59

Pamiętacie jak pisałem, że ponad miesiąc czekam na przesyłkę polecona i że ogólnie poczta leci w kulki? Dzisiaj doprosilem się nadawcy o numer paczki, żeby sprawdzić starus przesyłki i okazało się, że już ponad tydzień siedzi na poczcie jak gdyby nigdy nic, a ja nawet żadnego awiza nie dostalem :badziewie: do tego ten przygłupi listonosz zamiast wrzucić przesyłkę do skrzynki, bo mam wrzut to ten leszcz mi ja awizowal :badziewie: biorę chyba jutro urlop na żądanie i będę dybać na tego ciecia.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1565
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 lip 2018, 18:07

futbolowa pisze: wiedźminem
Kim? :o
Delpiero14 pisze: Pamiętacie jak pisałem, że ponad miesiąc czekam na przesyłkę polecona i że ogólnie poczta leci w kulki? Dzisiaj doprosilem się nadawcy o numer paczki, żeby sprawdzić starus przesyłki i okazało się, że już ponad tydzień siedzi na poczcie jak gdyby nigdy nic, a ja nawet żadnego awiza nie dostalem :badziewie: do tego ten przygłupi listonosz zamiast wrzucić przesyłkę do skrzynki, bo mam wrzut to ten leszcz mi ja awizowal :badziewie: biorę chyba jutro urlop na żądanie i będę dybać na tego ciecia.
Jak wezmiesz urlop na zadanie to moze sie okazac, ze ten ciec na ktorego czekasz ma urlop na zadanie.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2018, 18:09 przez NoName1989, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5304
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 lip 2018, 18:08

futbolowa pisze: To w sumie smutne. Ale jak kiedyś przeczytałam na forum, że laskom nie odpowiada ginekolog z tatuażami to ja dziękuję bardzo...
No właśnie, ale tutaj nie ma się co dziwić: większe zaufanie wzbudza osoba ładnie uczesana i porządnie ubrana niż łysy gość w dresie ;)

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lip 2018, 18:16

NoName1989 pisze: Jak wezmiesz urlop na zadanie to moze sie okazac, ze ten ciec na ktorego czekasz ma urlop na zadanie.
Czy Ty mnie wlanie dissujesz? :|

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2234
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 22:13

NoName1989 pisze: Kim?
Polecam: https://panoramafirm.pl/śląskie,,często ... ri_zz.html :mrgreen:
DDK pisze: No właśnie, ale tutaj nie ma się co dziwić: większe zaufanie wzbudza osoba ładnie uczesana i porządnie ubrana niż łysy gość w dresie
A łysa, ale porządnie ubrana? :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:22

Czy Wy kobiety jesteście wszystkie takie same? Byłem u mojej w niedzielę, źle się czuła i zostałem na noc mimo, że pod każdym względem się poświęciłem i żadnego funu z tego nie miałem. Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie. Dzisiaj mi melduje, że mogłem się domyślić bo mnie potrzebowała. Przecież to jest głupie, takie rzeczy czytałem jedynie w memach. Nie można powiedzieć wprost? Jak to jest? Lubicie jak facet się za każdym razem musi domyślać? :rotfl4: zaraz chyba zmienię zdanie w odpowiednim temacie i lecę na paradę

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 22:26

Takie są laski. Każda za każdym razem każe nam się domyślać. One nigdy nie dorosną.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lip 2018, 22:31

Tomusmc pisze: Czy Wy kobiety jesteście wszystkie takie same? Byłem u mojej w niedzielę, źle się czuła i zostałem na noc mimo, że pod każdym względem się poświęciłem i żadnego funu z tego nie miałem. Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie. Dzisiaj mi melduje, że mogłem się domyślić bo mnie potrzebowała. Przecież to jest głupie, takie rzeczy czytałem jedynie w memach. Nie można powiedzieć wprost? Jak to jest? Lubicie jak facet się za każdym razem musi domyślać? :rotfl4: zaraz chyba zmienię zdanie w odpowiednim temacie i lecę na paradę
Zrób z tego mema i wrzuć na kwejka. Zobaczymy ile lajkow zbierze.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 24 lip 2018, 22:32

Zignoruj i uderz w inny temat jakby nigdy nic.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 22:36

Co istotne. Niestety trzeba przeprosić, nakłamać (to aż niemożliwe jak kobiety kochają kłamstwa słyszeć), że się to już nie powtórzy, itd. Pod żadnym pozorem nie można powiedzieć że to jej wina, że miała to wprost powiedzieć, kobiety są pamiętliwe i wypomna to nawet za pół roku. Trzeba kłamać, kajać się i tyle.

Ogromna większość dorosłych kobiet jest emocjonalnie na poziomie 14-16 letnich chłopaków.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:38

Ja lubię mieć klarowne sytuacje więc zapewne jutro sam poruszę temat. Co będzie to będzie, nie mam zamiaru się kajać bo wielkiej tragedii nie ma. Nie podoba się to przecież ja nie będę się narzucać

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lip 2018, 22:39

Chciałbym napisać że cloner pierdoli ale nie mogę bo ma racje. Znaczy jasne możesz postawi sprawę na ostrzu oża może nawet wygraszale w życiu czasem lepiej odpuścić

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 24 lip 2018, 22:42

Tomusmc pisze: Ja lubię mieć klarowne sytuacje więc zapewne jutro sam poruszę temat. Co będzie to będzie, nie mam zamiaru się kajać bo wielkiej tragedii nie ma. Nie podoba się to przecież ja nie będę się narzucać
A kto nie lubi Tomek miec klarownej sytuacji, ale o to chyba z kobietami ciezko :D

Ja od dluzszego czasu wychodze z zalozenia, ze na to co jakas dziewczyna mowi nie ma co wiekszej uwagi zwracac, a jedynie na to co robi :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:43

Ja chcę wyjaśnić sytuację, a nie zrzucić na nią winę :) dla mnie w ogóle problemu nie ma, ale skoro dla niej tak to warto o tym porozmawiać

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2234
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 22:45

Tomusmc pisze: Czy Wy kobiety jesteście wszystkie takie same? Byłem u mojej w niedzielę, źle się czuła i zostałem na noc mimo, że pod każdym względem się poświęciłem i żadnego funu z tego nie miałem. Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie. Dzisiaj mi melduje, że mogłem się domyślić bo mnie potrzebowała. Przecież to jest głupie, takie rzeczy czytałem jedynie w memach. Nie można powiedzieć wprost? Jak to jest? Lubicie jak facet się za każdym razem musi domyślać? zaraz chyba zmienię zdanie w odpowiednim temacie i lecę na paradę
:lol2:

[k****], mój mąż jest typową kobietą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”