Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lip 2018, 17:59
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 lip 2018, 18:07
Kim?
Jak wezmiesz urlop na zadanie to moze sie okazac, ze ten ciec na ktorego czekasz ma urlop na zadanie.Delpiero14 pisze: Pamiętacie jak pisałem, że ponad miesiąc czekam na przesyłkę polecona i że ogólnie poczta leci w kulki? Dzisiaj doprosilem się nadawcy o numer paczki, żeby sprawdzić starus przesyłki i okazało się, że już ponad tydzień siedzi na poczcie jak gdyby nigdy nic, a ja nawet żadnego awiza nie dostalemdo tego ten przygłupi listonosz zamiast wrzucić przesyłkę do skrzynki, bo mam wrzut to ten leszcz mi ja awizowal
biorę chyba jutro urlop na żądanie i będę dybać na tego ciecia.
NoName1989
DDK

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 22:13
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:22
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 22:26
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lip 2018, 22:31
Zrób z tego mema i wrzuć na kwejka. Zobaczymy ile lajkow zbierze.Tomusmc pisze: Czy Wy kobiety jesteście wszystkie takie same? Byłem u mojej w niedzielę, źle się czuła i zostałem na noc mimo, że pod każdym względem się poświęciłem i żadnego funu z tego nie miałem. Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie. Dzisiaj mi melduje, że mogłem się domyślić bo mnie potrzebowała. Przecież to jest głupie, takie rzeczy czytałem jedynie w memach. Nie można powiedzieć wprost? Jak to jest? Lubicie jak facet się za każdym razem musi domyślać?zaraz chyba zmienię zdanie w odpowiednim temacie i lecę na paradę
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 24 lip 2018, 22:32
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 22:36
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:38
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lip 2018, 22:39
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 24 lip 2018, 22:42
A kto nie lubi Tomek miec klarownej sytuacji, ale o to chyba z kobietami ciezko
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2018, 22:43
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 22:45
Tomusmc pisze: Czy Wy kobiety jesteście wszystkie takie same? Byłem u mojej w niedzielę, źle się czuła i zostałem na noc mimo, że pod każdym względem się poświęciłem i żadnego funu z tego nie miałem. Dzwonię na drugi dzień czy mam przyjechać to mówi, że nie wie, dalej się źle czuje i ode mnie zależy więc odpuściłem i dałem jej czas żeby doszła do siebie. Dzisiaj mi melduje, że mogłem się domyślić bo mnie potrzebowała. Przecież to jest głupie, takie rzeczy czytałem jedynie w memach. Nie można powiedzieć wprost? Jak to jest? Lubicie jak facet się za każdym razem musi domyślać? zaraz chyba zmienię zdanie w odpowiednim temacie i lecę na paradę
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio