Zaspoilerowałam żebyście nie musieli ogladac
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 24 lip 2018, 16:12
Tak przegrywie. Teraz dalej wygrywam życie.Delpiero14 pisze:Skończyłeś już pizzę Keres?
Keres
Salas11
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lip 2018, 16:17
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lip 2018, 16:22
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 lip 2018, 16:25
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 16:34
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 16:45
Wszystko przed Tobą
Ej, siwizny to ja się jeszcze nie dorobiłam
To ja nie, czasy studenckie nie interesują mnie wcale. Ponownie chciałabym przeżyć różne chwile z czasów podstawówki i gimnazjum, ale na tym koniecSalas11 pisze: Też bym nie chciał, ale już np 20-23 lata powiedzmy na tydzień, czemu nie? Zawsze z sentymentem wracam do tych czasów, bo to był okres zderzania się z dorosłością i tym wszystkim co za nią idzie. Nagle wychodzisz z tego brodzika zwanego dorastaniem i wchodzisz na coraz głębszą wodę. Nieraz się zachłyśniesz, ale musisz płynąć dalej.
Super!
O tak, taki układ byłby fajny - całe nastoletnie życie wiedzieć to, co wie się teraz
futbolowa
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 24 lip 2018, 17:03
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 lip 2018, 17:09
Salas11 pisze: Ja pierwsze siwe włosy wypatrzyłem już sporo lat temu ale jakoś kompletnie się tym nie przejmowałem i nie przejmuję. Sam proces też nie przebiega w jakimś zastraszająco szybkim tempie a i tryb życia jak staram się od jakiegoś czasu przyjąć zakłada zminimalizowanie stresu. Myślę że gorzej jednak mają ci co im włosy zaczynają wypadać. Jak to mój znajomy z taką przypadłością powiedział: trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 17:14
Ja miałam niefajne dorastanie. Gdybym wtedy wiedziała, że przetrwam, wyjdę na prostą i będę miała fajne życie, prawdopodobnie mniej bym samą siebie krzywdziła
To w sumie smutne. Ale jak kiedyś przeczytałam na forum, że laskom nie odpowiada ginekolog z tatuażami to ja dziękuję bardzo...
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 17:26
Wczesne siwienie to najczęściej genetyczne uwarunkowanie, podobnie z łysieniem. To ma się stać i koniec, nic nie poradzisz. Więc nie ma sensu przejmować się rzeczami na które nie ma się wpływu
Niekoniecznie, gdybyś w wieku nastu lat wiedziała że ułożysz sobie życie, może wcale by się tak nie stało bo zwyczajnie czekałabyś na rozwój wydarzeń zamiast wziąć sprawy w swoje ręce?
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 17:50
Nie wierzę w takie rzeczy. Mój wujek jest wiedźminem i choć w przypadku mojej mamy rzadko się mylił, tak mnie zawsze przewidywał zupełnie inne życie. Gdybym go słuchała, dążyłabym do tego, by układać sobie życie w Anglii, ale nie zrobiłam tego i pozwoliłam, by samo to biegłoSalas11 pisze: Niekoniecznie, gdybyś w wieku nastu lat wiedziała że ułożysz sobie życie, może wcale by się tak nie stało bo zwyczajnie czekałabyś na rozwój wydarzeń zamiast wziąć sprawy w swoje ręce? Jak z tymi mitami o przeznaczeniu. Coś tam było komuś przeznaczone, tak musiało być czy moje ulubione - Bóg tak chciał
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio