II LIGA

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 paź 2005, 21:25

No oka, naleza sie, ale po pierwsze - to nie jest zebranie Rodziny Radia Maryja, kazdy jest kibicem, czasem trzeba uzyc mocniejszego slowa. kazdy jest czlowiekiem, nikt nie jest doskonaly (moze poza moja przyszla zona :lol: :lol: ). ale to nie powod, zebu od razu biec do moderatorow na skarge. owszem, mozna jeszcze zrozumiec, jezeli ktos przeklina Ciebie... ale jeeli jest to wulgaryzm wynikajacy z "potrzeby chwili" to po co pisac od razu milion petycji, jakby co najmniej lamano prawa czlowieka?
A druga sprawa to akcje typu: "WP za Margaryne..." :? czlowieku, to co my tu mamy robic? pol Polski mowi o niej Margaryna, podsmiewuje sie z niej, wiec moze zwroc sie do Sejmu o WP ogolnopolskie?
ja nie mowie, ze nie mozna "pokazywac" zlych rzeczy na forum, ale bez przesady. mowisz, ze walczysz o sprawiedliwosc i poziom, a sam klociles sie juz pewnie z 98% userow...

Ps. acha i nie czytalem regulaminu - donies na mnie... mysle ze nalezy mi sie WP.

A w kwestii II ligi, to oczywiscie wszystkie wyniki pozostaja w cieniu derbow Lodzi, ktore wyjatkowo zakonczyly sie... remisem... alez niespodzianka :lol: Kropiwnicki odejdz, albo nie mieszaj sie do sportu, bo nigdy nie bedzie rozstrzygniecia w derbach :? a na wiosne bedzie 0-0, mozna obstawiac juz dzisiaj.

Wróć do „Polska”