Dosyc ciekawy post-=MiC=- pisze:Przed sezonem Mourinho powiedzial ze chce poprawic rekord Arsenalu i nie przegrac zadnego meczu w Premiership. Mogli to zrobic juz w poprzednim sezonie ale niestety zostali pokonani przez Manchester City. W tym sezonie wszystko wskazuje nato ze Chelsea poprawi rekord Kanonierow. A co do mistrzostwo to rozegrano dopiero 8 kolejek do konca jeszcze 30 meczow z takimi druzynami jak Manchester United, Newcastle oraz ich pogromca z tamego roku Manchester City. Kazda z tych druzyn moze nas pokonac i podlamac psychicznie, przez co The Blues moga zaczac przegrywac. Wtedy sprawa mistrzostwa bedzie otwarta. Wedlug mnie pogrom Liverpoolu to najlepszy mecz Chelsea w tym sezonie. Swietny mecz Drogby szkoda ze nie strzelil bramki bo mu sie nalezalo. W drugiej polowie The Reds nie istnieli. Mam nadzieje ze w rundzie rewanzowej LM The Blues znowu pokonaju Liverpool. Jak narazie Chelsea idzie po obrone tytulu i mam nadzieje ze im sie uda Smile A juz za 2 tygodnie mecz z Boltonem.