Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 03 paź 2005, 9:33

Witam,
No, no, no, panowie gratulacje, z żalem i bólem serca musze powiedzieć że zagraliście świetnie :cry: , ale taka jest prawda, Luxemburgo powoli odsyskuje zaufanie wśród kibiców, a to zmiana taktyki to było bardzo dobre posunięcie, Real przez całe spotkanie dominował, mądrze rozgrywał piłkę, madrze atakował i to się chwali chłopaki niestety zaczynają się ze sobą zgrywać! Bardzo zaskoczyła mnie postawa Beckhsa dwie prtzepiekne asysty, David powoli kandyduje do króla asyst :evil: , bardzo też podobał mi się występ Salgado, kilka naprawde udanych rajdów prawą stroną, był aktywny i naprawdę wyprowadził dużo dobrych akcji prawą stroną :evil: , czyżby wasz problem ze skrzydłami się rozwiązał ?! :evil: Na pochwałę zasługuje także obrona, Woodgate wprowadzony w II połowie walczył jak lew o prawie każdą piłkę, Dobrze wprowadził sie też Robinho, on juz przyzwyczaił kibiców na Santiago Bernabeu do swoich szybkich i bardzio aktywnych akcji, których i wtym meczu w jego wykonaniu nie brakowało, nie raz jedynym sposoben na powstrzymanie młodego Brazylijczyka był faul :evil: , jedynym piłkarzem który jeszcze sobie nie radził był wracający po kontuzji Zizou, ale kilka podań i zwodów wykonał całkiem przyzwoicie :wink: . A więc mierdy powiększyliście nad nami przewagę o 3 pkt. no ale... zobaczymy w Gran Derby :twisted: !
Pozdrawiam. Visca El Barca.

Wróć do „Hiszpania”