Zauważ, że każdy ma inaczej podzielone posty na stronie i można sobie ustawić "Wyświetl posty z ostatnich: 1 dzień" ja mam właśnie tak zrobione i następnym razem nie będę szukałna poprzedniej stronie w podpisie
(proponuje abyś także w ten sposób umieszczał pytania Ok to tak: Jak otworzysz baner w Photoshopie i wybierzesz z menu obiekt, który tak chcesz transformować to wybierz z menu po lewej Move Tool lub po prostu wciśnij V. Następnie na górze zaznacz fajką "Show Bounding Box" i wokół Layera powinna ci się taka "ramka pokazać. Klikasz gdzieś wewnątrz niej Prawym Przyciskiem Myszy.W menu kontekstowym (po kliknięciu prawym przyciskiem myszy) wybierasz pozycje Perspective i łapiąc i przeciągając za te małe kwadraciki w bokach dowolnie transformujesz obiekt. Tam jest jeszcze szereg innych udogodnień przy tego typu pracy o których się tu już nie będę rozpisywał. Używając sam do tego dojdziesz
Powodzenia
EDIT:
Zapomniałem dodać, że jeszcze musisz zainteresować się tym kółkiem na środku layera, który edytujesz. W zależności jak zmieniasz jego położenie zmienia się punkt odniesienia, więc zmienianie jego położenia jest wręcz niezbędne, aby uzyskać efekt jak w sigu wyżej.