Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 04 paź 2005, 13:51

Fieldy czemu napisales tylko po 2 zespoly ktore awansuja wg ciebie!!!
przeciez z grup awansuja po 3 najlepsze teamy z kazdej!!
No grupy bardzo ciekawe, moim zdaniem duzo lepsze niz w ubieglym roku, a oto moje rokowania!!!
Group A
:arrow: Hamburg, CSKA, Monaco - watpie zeby Slavia cos ugrala, Viking moze cos u siebie namieszac, czarnym koniem jednak CSKA!!!

Group B
:arrow: Lokomotiv, Brondby, Palermo - chociaz bardzo trudno wskazac faworyta tej grupy !!! Espaniol niby dobry ale mysle ze polegnie, Team izraelski napewno skreslac nie mozemy!!! jednak mysle ze 11tka Laudropa awansuje,

Group C
:arrow: Sampdoria, Lens, Steaua - jednego jestem pewien rumuni naperwno wyjda!!! Co do Herthy to wbrew uznanej marce nie jest to dobry team, w bundeslidze zbieraja pkt ale jakis przeblyskow nie ma, Steaua juz w ubieglym roku niezle sie zaprezentowala, Szwedzi zas to chyba chlopcy do bicia!!

Group D
:arrow: AZ, Middlesbrough, Dnipro - moga namieszac bulgarzy!!! Fieldy nie zgadzam sie ze reszta odstaje!!! moze tylko Zurych

Group E
:arrow: Roma, Basel, Crvena - tu chyba najbardziej klarownie chociaz tromso moze znowu zaskoczyc!!! Strasburg raczej bedzie bardziej koncentrowac sie na walce na domowym podowrku bo jeszcze spadna

Group F
:arrow: CSKA, DINAMO, Levski - Herenveen slabe moim zdaniem, a OM to juz zupelnie nie ten team, ledwo awansowali z belgami zas bulgaria rosja rumunia to bardzo ciezkie tereny i ciezko wywiezc dobry wynik, Levki juz uporal sie z Auxeure

Group G
:arrow: Szachtar - zdecydowany lider tej grupy!!! reszta to naprawde nie wiem!! to co gra stuttgart jest zalosne !!! nie bede sie juz powtarzal o rumunach ale jak juz to mysle ze PAOK i RAPID

Gruop H
:arrow: Sevilla, Bolton, Zenit - Vitoria raczej dostarczyciel pkt, zas tureckie zespoly (poza Fenerbahce w ktorym graja gwiazdy) nie spisuja sie dobrze!!!
Ostatnio zmieniony 04 paź 2005, 13:58 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Puchary Europejskie”