Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 04 paź 2005, 18:15

Już odpowiadam :wink:
Tu chyba nie ma innych kibiców Arsenalu :cry:
Wydaje się, że Henry rzeczywiście może odejść, ale dopiero za rok. Po sezonie.
:arrow: Prawdopodobnie odejdzie Wenger [jeden powód mniej dla którego Henry miałby zostać Kanonierem]. Wenger go ściągnął do Arsenalu, znają się jeszcze z Monaco - być może Thierry odejdzie nawet za nim. Czy Wenger trafi do Bracy :?: :lol: Nie wykluczone, a nawet jak nie - to nie jest powiedziane, że Henry pojdzie do Barcy.
:arrow: Arsenal nie wygrywa w LM :cry: kolejny czynnik, który może pomóc podjąc Thierry'emu tą smutną decyzję o odejściu.
:arrow: Arsenal przenosi się na nowy stadion, kończy się pewien etap w historii - może być tak, że razem z tym etapem skończy się rówież przygoda Henry'ego - czego oczywiście bardzop bym nie chciał
:arrow: Być może z Barcy odejdzie Eto'o, lub Ronaldinho [ja tylko spekuluje - nie wyzywać mnie :lol: ] co tylko zmobilizuje do większego wysiłku działaczy Barcy. Dziś czytałem, że Barca zbiera kasę na dobrego napastnika, dlatego było mało transferów [spektakularnych] i bardzo prawdopodobne jest że chodzi o Henry'ego.

Czyli - jest taka możliwość, że nas Henry zostawi, a wtedy płakać będziemy ale się nie poddamy :lol:

Wróć do „Anglia”