F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 04 paź 2005, 18:32

Paul Le Guen???..Czy jest to ten typ człowieka,który powienin poprowadzić Barce, do wielu sukcesów???....Pytanie z cyklu "Wszystko się może zdarzyć"....Ale powiedzcie mi dlaczemu to tak świetnego trenera zwolniono z Lyonu??Nie jetem z ligą francuską "za pan brat", więc zielonego pojęcia nie mam...Zmęczenie materiału??A co do Hitzfelda, którego niejako wywołałem ...to tak prawdę mówiąc, Barcelonie nie jest potrzebny taktyk pod względem ofensywnym...bo jak przy takich czarodziejach i playmakerach cokolwiek dodać...raczej powienien być to ktoś z rozwiniętym do granic możliwości zmysłem defensywnym...w ekonomii istnieje takie zagadnienie jak "koszty utraconych możliwości"...ale Barcy to nie dotyczy bo widać tu potrzebę podreperowania defensywy (jeden Puyol sukcesów sam nie przyniesie) nie tracąc na sile ofensywy...... Cuper?? No comment....Jego era chyba jush się zakonczyla...a może tak tyko mi się wydaje....Keine Ahnung...ktoś coś mówił o hiddinku...panowie to je ono...tyko jak go ściągnąć??? bo zachęcać długo nie będzie trzeba..
Pozdrawiam......

Wróć do „Hiszpania”