cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 19 sie 2018, 16:39
EndriuK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 26 sie 2018, 18:47
Kesz

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 26 sie 2018, 21:06
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 26 sie 2018, 21:11
EndriuK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 sie 2018, 21:15
DDK
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 sie 2018, 21:30
Jakoś jestem pewien że jak dostają ofertę z wypłatą lepszą niż w dotychczasowym klubie to na drugi plan schodzi kto jest na trybunach.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 26 sie 2018, 23:20
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 27 sie 2018, 0:42
Człowieku, co to za banialuki wypisujesz? Presja? [k****] jaka presja? Bez jaj, nikt nad nimi nie stał, mieli pełen luz, utworzyli sobie w szatni swój folwark. Sęk w tym, że to są leniwe pizdy. Pazdan się zmęczył na MŚ i jeszcze nie jest gotowy. Przecież ten cymbał pluje na kibiców. Czym on się zmęczył? Jak juz pisalem wszystkich tych intrygantow bym wyjebal z Rado na czele.Kesz pisze: W sumie jak to z Legią i kibicami jest? mam wrażenie, że na Łazienkowskiej kibice najbardziej ingerują w klub i chodzi mi bardziej o ten margines mafijny jaki uważa, że może klub i piłkarzy zastraszać i stawiać swoje warunki. Właściwie trudno mi ten margines nazwać kibicami, bo to obraza dla prawdziwych kibiców Legii. Jednak trudno zrozumieć sytuacje, że dajmy na to Legia Warszawa interesuje się zawodnikiem a ten odmawia transferu ze względu na... kibiców. Trochę smutne. Później się dziwić czemu sami zawodnicy grający na własnym stadionie się czują gorzej, niż by mieli grać w gorącym kotle w Stambule.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 27 sie 2018, 1:23
Kojiro
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 27 sie 2018, 8:45
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 27 sie 2018, 8:59
Jak na napastnika, który strzela 1 bramkę na 4 mecze, to chyba nie o to chodziło Legii przy transferze.
Kojiro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio