Inter Mediolan (zbiorczy)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Diamen23 » 27 sie 2018, 7:33

Tak jak pisałem wcześniej Spal załatwił ten mecz. Nie wiem co im powiedział w szatni, ale w 2. połowie nie było naszych na boisku. Było źle, a Spalletti nie zareagował. Środek leży i kwiczy, Brozo i Vecino zawodzą i zero reakcji. Na ławce są Valero, Nainggolan, Gagliardini, można przesunąć do środka Asamoah, więc nie ma już usprawiedliwienia, że nie ma żadnej opcji na ławce. A jak ławka się nie podoba to wyłącznie wina Spallettiego, że zamiast Keity nie dostał kogoś do środka.

Inna sprawa to "odbudowa" Dalberta. Brazylijczyk ma jedną wielką kupę w majtkach, niestety nie nadaje się do grania niczego innego oprócz sparingów. Trzeba było zostawić Nagatomo, który umiejętności miał niskie, ale jednak był dosyć mocny mentalnie i wolałbym mieć taką opcję na ławce. Ewentualnie powalczyć o Darmiana. To też jak na razie decyzja Spala, która się nie sprawdza.

Jestem bardzo rozczarowany, ale trzeba przyznać, że 1. połowa wyglądała mistrzowsko, więc coś tam funkcjonuje. Spal ma też możliwość zmieniania jedenastki i taktyki, więc nie dopuszczam do siebie możliwości powtórzenia kryzysów z poprzednich sezonów. Czekamy na Nainggolana, który powinien wstrząsnąć tymi mentalnymi wrakami.

Aha, postawiłbym na Padelliego, to bardzo dobry bramkarz.

Wróć do „Włochy”