W telewizji nadali

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 04 paź 2005, 22:52

Dawno już nie reanimowałem tego tematu, bo zwyczajnie mi się nie chciało :smile2:.

Tok szoły mnie drażnią, bo albo są infantylne jak Majewski, albo zjadające własny ogon jak Wojewódzki. Ale ostatnio powstał jeden dowcipny tok szoł. O polityce :shock:.

Wtorek, 22:30

program publicystyczny

Prowadzący: Andrzej Morozowski i Tomasz Sekielski

dla małoletnich od lat 12
Teraz my! czyli oni - Tomasz Sekielski i Andrzej Morozowski, dziennikarze polityczni, sprawozdawcy sejmowi, twórcy "Prześwietlenia". Złośliwi, uszczypliwi, przemądrzali. Jeden atakuje, drugi broni. Dobry i zły "glina". Zależnie od sytuacji, zamieniają się rolami. Bo oni nie są obiektywni...

"Teraz my!" to nowy program publicystyczny w TVN. Będzie poważnie, ale ze szczyptą humoru. Prowadzący zaproszą do studia wielu ciekawych gości - będą to zarówno politycy z pierwszych stron gazet, jak i artyści czy eksperci komentujący dane wydarzenia.

Jestem ciekaw, czy tylko mi jak widzę tytuł to przypomina mi się pewno hasło :lol:. Panów S. i M. przeniesiono z kameralnego studia w TVN24, do wnętrza z Milionerów, więc na razie czują się niepewnie. Ale w formie są mimo to. W ostatnim odcinku Kaczyński z pobłażliwym uśmiechem prosił, by nie "maltretować" Rokity, który notabene wczesniej zdążył obiecać, że nie będzie ubiegał się o żadne stanowisko w rządzie :lol2:.
Jak zobaczyłem dzisiaj wstawkę filmową o środkowym palcu Janika, to aż przypomniał mi się świętej pamięci MdM...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”