F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 05 paź 2005, 8:54

xaver pisze:No raczej to nie jest przypadkowe ;] Równie dobrze my możemy pisac sreal i mówic że to przez przypadek
Kurde ludzie, ja też kiedyś tak myślałem, ale teraz całkowicicie zmieniłem zdanie, niech sobie piszą barsa, a my piszmy miardy bo (s)real kiedyś sam używałem ale to jest zbyt jakby to powiedzieć ooo mam zbyt niesmaczne :lol: ! Dlatego przekręcanie nazw wrogich sobie klubów jest normalką i przyzwyczjcie się do tego :twisted: ...

A co do waszej dyskusji na temat ewentualnych zastępców Rijkaarda to jeżeli już coś to w\g mnie na tą posadę najbardziej zasługiwałby (bo trenowanie Barcy to oczywiście zaszczyt 8) ) Le Guen!
adekk pisze:Czy jest to ten typ człowieka,który powienin poprowadzić Barce, do wielu sukcesów???
Tak 8)
adekk pisze:ale powiedzcie mi dlaczemu to tak świetnego trenera zwolniono z Lyonu??
Człowieku on sam odszedł... :lol:
adekk pisze:Nie jetem z ligą francuską "za pan brat", więc zielonego pojęcia nie mam...
Nie wiesz, nie pisz :!:
adekk pisze:toś coś mówił o hiddinku...panowie to je ono...
No właśnie, trener z Holandii (a więc pasowałby Laporcie :D ), do tego doskonale radzący sobie w swoim klubie, myślę że on albo Le Guen byliby doskonali na posadzie trenera Barcy :wink: , no ale cóż, raczej prędko to nie nastąpi...

Panowie, nie wiem czy to jest do końca prawdą ale www.sport.es podaje żeHenry nie chce podpisać nowej umowy z "Kanonierami" :shock: , Arsene Wenger wypowiada się bardzo pesymistycznie na ten temat: "Z Vieria było bardzo podobnie. Walczyliśmy o to, aby podpisał nową umowę, która wiązała by go z klubem na więcej lat. Jak wiemy wszyscy wybrał on grę w Juventusie. Martwię się tym, że z Henrym może być podobnie i że odejdzie do Barcelony." A sam piłkarz na ten temat mówi: "Nie chcę rozmawiać z Arsenalem na temat przedłużenia umowy na kolejne lata. Obecnie moim zamiarem jest załapanie się do kadry reprezentacyjnej, która być może wystąpi na Mistrzostwach Świata. Jeśli mam zostać w Arsenalu to wszystko zależy od jego włodarzy, ponieważ z obecnym składem nie wywalczymy żadnych trofeów na arenie europejskiej. Mam nadzieję, że w zimowym okienku transferowym do kadry zespołu w którym gram zawita kilku dobrych zawodników." A więc czy to znaczy że Henry odejdzie? Moim zdaniem niestety nie! W\g mnie zostanie do końca na Highbury! Nie wiem dlaczego ale mam takie przeczucie :evil: . No ale jak wszyscy wiemy Laporcie bardzo zależy na Francuzie więc kto wie... ale jak juz napisałem w\g mnie Henry zostanie w Arsenalu (niestety :cry: ) no ale cóż, poczekamy zobaczymy...

Jeszcze jedna ciekawostka 8) , Ronnie najpierw zaszalał i "sprawił" sobie zajebiste kore3ki nike robione specjalnie dla niego, "El Crack" (jak podaje www.elmundodeportivo.es) poprosił firmę nike o inne specjalnie dla niego zestawienie stroju piłkarskiego, a więc możliwe że wkrótce zobaczymy Ronaldinho w innym trykocie niż jego koledzy z klubu, sam Ronnie mówi że "idzie sladami" swojego ulubionego koszykarza Jordana któremu jak pamiętamy firma nike też robiła obuwie itp. na specjalne zamówienie... Co o tym myślicice ??? W\g mnie Ronnie troche przesadza, buty owszem to rozumiem ale inny strój to już chyba lekka przesad, no ale jeszcze nic nie wiadomo...

Pozdrawiam.

Wróć do „Hiszpania”