Kurde ludzie, ja też kiedyś tak myślałem, ale teraz całkowicicie zmieniłem zdanie, niech sobie piszą barsa, a my piszmy miardy bo (s)real kiedyś sam używałem ale to jest zbyt jakby to powiedzieć ooo mam zbyt niesmacznexaver pisze:No raczej to nie jest przypadkowe ;] Równie dobrze my możemy pisac sreal i mówic że to przez przypadek
A co do waszej dyskusji na temat ewentualnych zastępców Rijkaarda to jeżeli już coś to w\g mnie na tą posadę najbardziej zasługiwałby (bo trenowanie Barcy to oczywiście zaszczyt
Takadekk pisze:Czy jest to ten typ człowieka,który powienin poprowadzić Barce, do wielu sukcesów???
Człowieku on sam odszedł...adekk pisze:ale powiedzcie mi dlaczemu to tak świetnego trenera zwolniono z Lyonu??
Nie wiesz, nie piszadekk pisze:Nie jetem z ligą francuską "za pan brat", więc zielonego pojęcia nie mam...
No właśnie, trener z Holandii (a więc pasowałby Laporcieadekk pisze:toś coś mówił o hiddinku...panowie to je ono...
Panowie, nie wiem czy to jest do końca prawdą ale www.sport.es podaje żeHenry nie chce podpisać nowej umowy z "Kanonierami"
Jeszcze jedna ciekawostka
Pozdrawiam.