To jest prawda, ale nie tylko Anglicy. W podobnej sytuacji sa Czechy i Hiszpanie. Co prawda Anglicy nie grali tak zle w tych eliminacjach, tylko w osttanich meczach grali fatalnie. Zanim przegrali z Irlandia 1:0 to prowadzili w grupie z samymi zwycieztwami i jednym remisem. Wydaje sie ze teraz sa w bardzo ciezkiej sytuacji, ale dzieje sie tak tylko dlatego ze to Polska ma o jeden mecz wiecej i to nasza druzyna wygrywa sowje mecze. Wystarczy na to popatrzec z innego punktu widzenia. Anglicy juz dawno zapenili sobie przynajmniej drugie miejsce w grupie. Nie wiem co sie stalo w ostatnich meczach. Porazka z Dania 1:4 bardzo mnie zaskoczyla, tak samo jak z Irlandia Pln. Mozna by tutaj mowic o pechu, ale niestety to nie jest pech. To jest slaba gra.Anglicy są teraz naprawde w niekomfortowej sytuacji
Hmmm, a co nasza duma ma wspolnego z tym ze Anglikow nie bylo by na MS? Jakas duma tam by byla, bo wyprzedzilibysmy ich w grupie, ale wieksza dume by mieli ci ktorzy wyeliminowaliby ich w barazach. Ja przez jakis czas myslalem ze ciekawy by byl mundial bez Beckhama, Rooneya i wszystkich innych, ale brakowalo by cos w takim mundialu. Anglia to jest taki typowy zespol ktory zawsze gra swoja pilke na mundialu i Anglia mimo wszytsko musi zagrac na MS, bo jak by nie grala to bylby to dziwny mundial.kaczy pisze:Swoją droga to chcialbym żeby Anglikow zabraklo na Mundialu .
moglibyśmy sprawic wtefdy ogromną niespodzianke i być bardzo dumni z siebie .
pzdro.