Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 paź 2005, 22:51

No znajac blyskotliwa mysl trenerska mysliwego, to zagra Sobolewski z Radomskim :? a Smolarek siadzie sobie na lawie, bo przeciez Kosowski i Krzynowek sa nie do ruszenia, a szkoda bo Jacek to niestety ostatnio ma forme ale w kuchni do ciastek... chcialbym zeby wyszedl Kazmierczak z Sobolewskim. Jezeli chodzi o Mile to dobrze, ze ma bialo-czerwona koszulke, bo tylko tak da sie poznac z kim on gra. nie licze na jakas nagla eksplozje formy, chociaz pewnie znajda sie tacy, ktorzy powiedza, ze on umiegrac na wyspach, bo przeciez kiedys strzelil bramke ManCity z wolnego... a Kamierczak - mlody, bedzie chcial sie pokazac, czyli mozemy liczyc na gryzienie trawy, a tez juz cos tam umie. jak dla mnie - Kazmierczak zamiast Mili albo nie daj Boze, Radomskiego.
Obrona - tu nic nie wymysli, nie powolal Adamskiego (dla mnie jednak duzy blad) wiec znow nas uraczy wirtuozeria Tomusia Rzasy, Jop raczej pewniak, Bak i Baszczynski tez.
Ciekawa sprawa jest w ataku - Zurawski oczywiscie bez watpliwosci, natomiast drugi - Rasiak czy Franek? sam sie zastanawiam, bo Rasiak nie gra, Franek gra ale w 2 lidze. wliczajac do tego wrodzona niechec mysliwego do Franka, sklonny jestem powiedziec, ze zagra Rasiak. chyba tez bym wolal zobaczyc jego na boisku.

Wróć do „Polska”