Ciesze się że nie jesteś kłutliwy, my ze Smitem jesteśmy obiektywni... jak widać nie wszyscy oczekują rzetelnej opinii a wolą słodzenie ze strony równych sobie poziomemBianconneri ( Ali ) pisze:Adriano100 nie przejmuj się k@lim i smitem k@li każdą moją prace miesza z błotem ale szanuje jego zdanie bo każdy ma inne ale czasem troche przesadza ale ja nie jestem jakiś taki kłutliwy Pozdro k@li
A o gustach ponoć się nie dyskutuje...Bianconneri ( Ali ) pisze:kazdy ma swój gust
no i właśnie... zrobiłeś to co napisałem... żenujące, żeby mieć poparcie w kręgu "sigmasterów" na swoim poziomie wychwalasz ich beznadziejne prace, typowe dla takich ludzi jak Ty...Bianconneri ( Ali ) pisze:Tomi twój sig Maradony jest fajny fajne tło i przynajmiej dla mnie robisz lepsze sigi niż choćby smitu.
WoWadriano100 pisze:no Tomiego prace mi się podobają !
Roomeczek: przywróciłeś mi nadzieje i chęć do życia chłopie
adriano100 pisze:moj nowy sig . kto chce moze skomentowac .
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem...adriano100 pisze:am nadzieje ze mnie zjedziecie bo wtedy bede zadowolony ..
A więc: Adriano100, przez wielu uważany za najlepszego grafik na forum pilka.pl (zresztą ja uważam podobnie...) , kolejna praca do której nie można się przyczepić, nienaganne wykończenie, estetyka stojąca na bardzo wysokim poziomie, po prostu nic dodac nic ująć... najbardziej w jego pracy (jak zwykle
Adriano100 - jesteś moim mistrzem (fetko przykro mi - Twoje sigi się kryją...
Bardzo gorąco pozdrawiam, z wyrazami podziwu i szacunku k@li.