Sigi, avatary - prośby forumowiczów

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 07 paź 2005, 15:35

Bianconneri ( Ali ) pisze:Adriano100 nie przejmuj się k@lim i smitem k@li każdą moją prace miesza z błotem ale szanuje jego zdanie bo każdy ma inne ale czasem troche przesadza ale ja nie jestem jakiś taki kłutliwy Pozdro k@li
Ciesze się że nie jesteś kłutliwy, my ze Smitem jesteśmy obiektywni... jak widać nie wszyscy oczekują rzetelnej opinii a wolą słodzenie ze strony równych sobie poziomem :lol: . Ja również pozdrawiam:P
Bianconneri ( Ali ) pisze:kazdy ma swój gust
A o gustach ponoć się nie dyskutuje...
Bianconneri ( Ali ) pisze:Tomi twój sig Maradony jest fajny fajne tło i przynajmiej dla mnie robisz lepsze sigi niż choćby smitu.
no i właśnie... zrobiłeś to co napisałem... żenujące, żeby mieć poparcie w kręgu "sigmasterów" na swoim poziomie wychwalasz ich beznadziejne prace, typowe dla takich ludzi jak Ty...
adriano100 pisze:no Tomiego prace mi się podobają !
WoW :shock: ale się rozpisałes... żenujący nabijacz :/

Roomeczek: przywróciłeś mi nadzieje i chęć do życia chłopie :P a jednak komuś podobają się moje prace 8) , nie no żartuje, ciesze się że Ci się podoba, polecam się na przyszłość... Pozdro.
adriano100 pisze:moj nowy sig . kto chce moze skomentowac .
:twisted: hehehe... ja chętnie ocenie, zawsze jestem taki pomocny... :D
adriano100 pisze:am nadzieje ze mnie zjedziecie bo wtedy bede zadowolony ..
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem...
A więc: Adriano100, przez wielu uważany za najlepszego grafik na forum pilka.pl (zresztą ja uważam podobnie...) , kolejna praca do której nie można się przyczepić, nienaganne wykończenie, estetyka stojąca na bardzo wysokim poziomie, po prostu nic dodac nic ująć... najbardziej w jego pracy (jak zwykle :P) podoba mi się tło - geniusz po prostu, chyba z 1000 warstw, a te kolory ehhhh... mnóstwo idealnie dobranych flitrów sprawia że sig wygląda zajebiście! O stylu warstwy już nie wspominając... godna uwagi jest też czcionka, inna w każdym sigu, co jest chyba znakiem rozpoznawczym wspaniałego Adriano100 i te efekty... ahhhh jak Ty to robisz? Po prostu wyborne! Swietnie "wymazany" Jaoquin (szczególnie na lewym barku i ręcę) oraz efekt powielenia sprawiają że aż miło popatrzeć na ten geniusz Adriano100. Jednak najbardziej co mnie ujęło w tym sigu to ta odmienność od poprzedniego także z Jaoquinem, próżno szukać elementów wspólnych... Tak więc Adriano100 udawadnia że jest liderem!

Adriano100 - jesteś moim mistrzem (fetko przykro mi - Twoje sigi się kryją... :P)
Bardzo gorąco pozdrawiam, z wyrazami podziwu i szacunku k@li.

Wróć do „Hyde Park”