Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 07 paź 2005, 19:09

Jak Krzynówek wyszedł sam na sam - wiedziałem, że cudów nie będize - i gol. jak Ebi wchodził na boisko - wiedziałem, ze będzie dobrze - kapitalna gra tego pomocnika, chyba rozwiał wszystkie watpliwośći janasa co do obsady prawej storny na Anglię. Bardzo duzo widzi, jest bardzo szybki, dobry technicznie, i walczy. takiz wodnik się nam przyda.
Żuraw w II połowie zawodził - nie umiał uciec mało zwrotnym obrońcom i w rezultacie gola nie zdobył :cry: Ale w pierwszej grał przyzwoicie.
Mam nadzieję, że Boruc nie bęize dryblował anglików w polu karnym :roll:
Sobolewski popisął się znakomita asystą i kilkoma dobrymi odbiorami - jak zwykle bardzo waleczny.
Kaźmierczak troszkę stremowany - ale to normalne.
Rząsa :ban: jak wystapi z Anglią to chyba nie będę oglądał :lol:
Jak można stać i patrzeć jak napastnik przeciwnej drużyny strzela nam gola [to przy drugiej, gdzie stoperzy też sie nie popisali] a przy golu pierwszym dla Islandii w ogóle go nie było - tylko rozpaczliwie Krzynek pędził - szkoda, że nie zdąrzył.
Jop zagrał niby poprawnie, ale zawinił przy drugim golu, tak samo jak Bąk.
Baszczyński przynajmniej próbował atakować.
Rasiak stał w polu karnym i liczył, że pika się od niego odbija - nie odbiła się. Raz zmarnował świetną okazję. Żuraw miał dobre sytuacje - szkoda ż enie podał do Ebiego - z Anglią musi podawać - to był pewny gol.
Ogólnie wyjaśniło się chyba, że zagra Ebi z Anglikami i Baszczu zamiast Rząsy - bo nie wydaje mi się aby Tomek z taką formą został wystawiony, nawet na osłabionych Anglików

Wróć do „Polska”