ej kolo..ale myślisz, że tylko jedna strona tej barykady popełnia takie błędy?? nie raz widziałem jak jakiś KIBIC TEGO STOŁECZNEGO KLUBU O KTÓRYM TU JEST MOWA pisze albo barca albo barsa??to znow jush jest takie calkiem ok'??????...I don't think so....widzę, że teraz zaczyna się łapanka fanów Barcy...nieładnie...czasem dobrze jest tesh popatrzeć na tą drugą stronę...co nie?? Ja pisze wszystkie nazwy klubów, do których nie jetem przywiązany w jakiś tajemniczy sposób, z małej litery i nie widze w tym nic złego...a takie skrupulatne sprawdzenia tekstu zacznie przypominać historię z rozrywki...cenzorzy na start!!Ultras-Sur pisze:Powiedzcie mi jedno co osiągniecie przez napisanie z małej litery nazw klubów albo obrażanie ich ?
Pozdrawiam...
P.S.: Muszę jeszcze na koniec sprawdzić czy nie popełniłem żadnego błędu interpunkcyjnego przed wyrazem REAL...loading
"Niedopuszczalne jest obraźliwe przekręcanie nazw innych klubów. Użycie wielkiej litery w nazwie klubu naprawdę nie zepsuje klawisza <SHIFT> na Twojej klawiaturze."