F.C. Barcelona (zbiorczy)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: k@li » 07 paź 2005, 23:01

kaczy pisze:przeciez to ogromna kupa forsy tylko za kawaleczek pierdo..... napisu na zwyklej koszulce .
Widać że kibicujesz komu kibicujesz :twisted:
kulekfcb pisze:A mnie smieszy napis Siemens na białych szmatach
kulek to nie jest śieszne, to jest przykre...
kaczy pisze:To byla taka metafora
Ehhh... kaczy Ty i te Twoje metafory, kto by się w tym połapał... :roll:
kaczy pisze:Balem sie uzyc tego zwrotu , ale ty jednak powiedziales to o naszych !
Bojąca kaczka :P
kaczy pisze:Lol ! nie zabronisz mi sie udzielac tutaj (to topic dla wszystkich) .
Niestety...
Niggaz pisze:Ej no sorry, ale ktoś tu wyraźnie przesadza. 90% kibiców Realu bez przerwy pisze barsa albo barca i co? I nic. A tutaj proszę jaka reakcja. Jestem w szoku. Być może była to jakaś mega-wspaniale zamaskowana ironia i adekk dostał wp za co innego, ale za co?
Żeby nie było, podpisuje się pod słowami Niggaza :wink:
Ultras-Sur pisze:W dodatku większość ma tez nie za łądne podpisy typu miardy itp
Mi Twój podpis też się nie podoba :P, o gustach się nie dyskutuje...

Dawno nie zaglądałem do tematu... a tu prosze juz takie fajoweee napinki :D , no co chłopaki dalej chcecie się napinać... ? Bo ja nie :P i na tym poście pasuje, ale prosze i was, przestańcie zaśmiecać temat, przenieście sie teraz na chwile do tematu o realu co ?
Niggaz pisze:real
Barca
Tobie Niggaz ostrzezenia nie dadzą ponieważ jesteś uprzywilejowany (czyt. masz range specjalną) więc ja napisze i zobaczymy...

real
Barca

Gdzieś sprawiedliwość musi być, a nie że jeden z modów zobaczył post adkka i dał mu wp, takich postów (w których przekrecanie\pisanie nazw klubów z małej litery) występuje, a więc panowie, albo ukarzcie wszystkich (co wydaje się być niemożliwym...) albo nikogo...
Pozdro.

Wróć do „Hiszpania”