hehe, ale sie usmialem, jak przeczytalem te 5punktowBabel pisze:1.Nie zatkało mnie
2.Przeczytałem twoje posty
3.Czytanie ze zrozumieniem u mnie nie zawodzi
4.W moim poscie zwróciłem Ci uwage dlaczego na Żurawskiego nikt nie najeżdza po niewątpliwie słabym meczu a na Rasiaka wszyscy
5.O obiektywizm nie chodziło mi w twoich postach dotyczących tego spotkania ale ogólnie chodziło mi o obiektywizm dotyczacy jego umiejętności piłkarskich
dobra, nie tlumacz sie juz
ma dobre warunki fizyczne, a pilke potrafi przyjac, a to ze wczoraj mu nie wychodzilo to inna sprawa (ale wczoraj wiekszosc zle grala)czeher pisze:Moze i ma dobre warunki fizyczne ale co z tego jak pilki przyjac ani opanowac nie potrafi!!! jedynie to te zgrania glowa ale co z tego!!! dla mnie to pomylka
no nieczeher pisze:No moze watro Adamskiego sprawdzic ale ja widzialbym, jeszcze Hajte!!! moze Ledwonia -fakt stary juz ale walczy na boisku. Tak czy owak z ta obrona trzeba cos zrobic!!!
Adamski ma juz 31lat, trener nie lubi powolywac starszych graczy - przyklad Żuraw, ktory jest jednym z lepszych polskich obroncowy, ma pewne miejsce w 1.skladzie (Hannover - jesli pamiec mnie nie zawodzi), ale po jednym dobrym meczu, trener z niego zrezygnowal
jedna z nielicznych w obiektywnych wypowiedzi, wiekszosc potrafi tylko krytykowac Rasiaka, na szczescie sa tez uzytkownicy, ktorzy potrafia docenic jego gre głowamimek pisze:Ale w meczu z Anglikami, bedzie potrzebny ktos wysoki, dobrze grajacy glowa, a Rasiak glowa grac potrafi. Wiem ze nie potrafi przyjac i opanowac pilki, ale wiekszosc stalych fragmentow gry, jest i bedzie kierowana do niego, bo on jest stworzony do gry glowa
i jestem przekonany, ze tak wlasnie Janas postapiserek408 pisze:Wczoraj ciekawe rozwiązanie przedstawił także komentator TVP2. Mianowicie Rząse zastąpić Żewłakowem , a Baszczu na prawą.
Baszczynski na prawej stronie, a Zewlakow na lewej
Michal gral w 2.polowie na lewej stronie o niebo lepiej, anizeli Rzasa w 1.polowie
p.s. - cos czuje, ze dzisiaj Czechy - Holandia - remis bedzie
pozdrawiam