Podróże

Awatar użytkownika
RoyKeane
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 228

Podróże

Post autor: RoyKeane » 13 paź 2018, 19:05

Slim91 pisze: http://weszlo.com/2018/10/13/podrozy-tr ... ezczelnym/

Życie.

Staram się przekonać znajomego aby jechać do Azji na 2 miesięczną wycieczkę. Co z tego wyjdzie to nie wiem bo to ciężka sprawa z nim. Temat nie łatwy do zrealizowania. Sam raczej nie pojadę, a z tym gościem to różnie może być ostatecznie. Budżet ok. 10k - 12k zł. Jestem ostatnio nakręcony na jakąś podróż. W Azji mogłoby być dobrze. Tanie noclegi(rozłożony na 2 osoby), jedzenie, transport uliczny oraz tanie loty między miastami.
też gdzieś pojadę na dłużej niż miesiąc...a jak .. raz sie żyje :)
nie wiem czy wyjazd "z kolegą" to dobry pomysł...po dluzszym czasie może być różnie. tym bardziej że to nie ma być jakaś wyprawa z konkretnym celem- np zdobucie góry czy przepłynięcie rzeki, a po prostu włóczęga...ja się wybiorę najpewniej samemu...no albo z żoną ale ona lepiej niech dzieciaków pilnuje :)
co do miejsca to póki co byłem z tych dalekich w Nepalu, a gdzie teraz to nie wiem, może Indie...może ameryka południowa... sam nie wiem...w tym roku byłem na trekingu do bazy pod mt.everest, i taki treking tez fajna sprawa - myślałem o trekingu do bazy pod K2 ( góra na której punkcie mam lekką obsesję- być pod serakiem , na tzw. ramieniu, w szyjce butelki - jestem b. ciekaw jak tam jest ;)

Wróć do „Hyde Park”