Fajna strona, mówię Ci: http://www.bykom-stop.avx.pl/adekk pisze:Nie rozumiem, skąd taka nagonka na moje pisanie...
Może zrozumiesz.
Mądre. Zastosujesz się do własnych rad?adekk pisze:Najlepiej byłoby, gdyby każdy uważał jak sam pisze..i wtedy nie będzie niepotrzebnych sporów....
Dziękuję. Chociaż nie do końca bez błędów, ale ja się wcale nie czepiam...adekk pisze:P.S.:Specjalnie dla futbolowej napisałem ten post bez żadnych błędów....
Byłoby dobrze, tylko niestety nie widać nikogo sensownego. Najlepsi dziennikarze są w płatnych telewizjach /C+, czy Polsat/. Poza tym Szpaku i Szaranowicz są jakimiś żywymi legendami dziennikarstwa sportowego w Polsce i tak łatwo się ich nie pozbędziemy. Zresztą są tacy, których zachwyca atmosfera jaką potrafią oni stworzyć. A to, że mylą nazwiska i są kiepscy... Nie każdy zwraca na to uwagęadekk pisze:A tak w ogóle to przeszedł chyba już czas na zmianę warty w TVP...
Poza tym, jakby nie było - niektórym pewnie imprezka w studiu się spodobała. Marylka zapodaje, opowieści o gajerkach, sielska atmosferka, pozdrowienia dla pana Górskiego itd. itd.
No cóż... I tak sądzę, że jeszcze parę lat będziemy skazani na panów Sz. i Korzenia w Telewizji Polskiej