AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 paź 2005, 17:12

No RzuR oby Blasi grał w Juve to też się będe cieszył. 169 meczy w serie A jako pomocnik i zero bramke.... i jedna afera na koncie ;p

Superpippo wraca :!: W końcu zobacze jak doprowadza Curva Sud do szału eufori w swoim stylu. Fillippo teraz bedzie grał mnie ale bedzie tak ważny jak Tomasson w popszednich lata. Najważniejsze że wrócił do gry. Wraca Jankulovski i mamy dwa wariety wiecej w obronie i pomocy. Wraca Ambro i tez dwa a nawet trzy. i terazpowrót Pippo pozwala Ancelottiemu na wiecej. cool 8) Forza Superpippo :!:

Uraz Nesty niby nie groźny :!: bardziej dmuchanie na zimne.

VOORHEES na głównej napisał.

Były zawodnik Olympique Marsylia, 28-letni William Gallas nie jest pewny swojej dalszej kariery w Chelsea. Francuz ma co prawda ważny kontrakt do 2007 roku ale..

"Chcę zakomunikować, iż nie wiem gdzie będę grał w przyszłym sezonie."-zaczał czarnoskóry obrońca The Blues, po czym dodał-"Jestem na Stamford Bridge od 2001 roku i bardzo jestem z tego powodu zadowolony, lecz może najwyższy czas, aby spróbować sił gdzie indziej? Mam jeszcze przed sobą 5-6 lat gry na profesjonalnym poziomie..."

Zapytany o ewentualny klub, w którym mógłby kontynuować karierę pwoiedział:"Pamiętam, jak kiedyś kolega z reprezentacji Francji powiedział coś takiego:`Jeżeli założysz kiedykolwiek koszulkę AC Milan, oznacza to, że osiągnąłeś w futbolu sukces`"

Nowy temat ? znak jakiś ? Kiedyś komentator Premiership w czasie meczu Chelsea powiedziałe że Gallas może grać w Chelsea ze świadomościa że już nie jest ich piłkarzem :roll: I niby nie tylko o kase chodzi. Płaca mu najmiej chyba z wszystkich gracz Chelsea :shock: a jak nie najmniej to na bank w ogonie ...

Troche za piękne by prawdziwe ale nie obraźił bym sie. Gallas to rzeźnik. I wiek mu pozwala jeszcze na wiele :D

Pozdro

Wróć do „Wracając Do Meritum”