Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 lis 2018, 19:11
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 lis 2018, 9:09
Czerwony mnie nieco drażni. Mam w pokoju lustro i czasem jak gram to się spojrzę w jego kierunku i jak widzę wtedy te czerwona poświatę z mojego pada mam ochotę niczym byk rozwalić te lustro głowa
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzeszAndrz » 06 lis 2018, 11:11
RzeszAndrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 lis 2018, 20:22
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 lis 2018, 5:44
bo jeżeli chodzi o gre w szerszym gronie to przy NICZYM się tak dobrze nie bawiłem jak Crash Team Racing w 4 osoby 
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 07 lis 2018, 13:22
Mortal Kombat oczywiście. Nie ma lepszej rzeczy niż rozwalenie kumpla w Mortala przy jednej konsoli i zwieńczenia zwycięstwa nieśmiertelnym "fatality"
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 07 lis 2018, 21:50
sci
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerx » 08 lis 2018, 0:00
Gerx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 lis 2018, 1:08
Próbuj coś od Namco. Tekken 7 albo przed chwilą wydany Soul Calibur 6 (tutaj postacie walczą bronią typu miecze, sztylety, itp). Do grania towarzyskiego super, bo pojedynki są megaszybkie, galeria postaci obfita i zróżnicowana (w SC dali naszego Wieśka) a sama gra tak naprawdę sprowadza się to wciskania guzików na pałę i szanse są równe. Jak trochę nad tym posiedzisz to już pojawia się skill i granie jest już całkiem inne ale tak jest w każdym mordobiciu.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 lis 2018, 9:47
Właśnie kończę SC Remastered. Wydałem 10e. Uważam, że warto było. Niestety wg. mnie płacenie 30e za W3, gdzie grafika jest jeszcze spokojnie grywalna to lekka przesada. Grałem jakieś 1,5 r. temu i nie zraziłem się jakoś do tej propozycji. Blizz robi kolejny skok na kasę. Definitywnie powinny zapowiedzieć W4 i D4 a nie ośmieszać siebie oraz drwić z graczy.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 08 lis 2018, 19:22
Zapomnialem na to odpisac.Kesz pisze: Każdy ma swoje upodobania, też wychowałem się na RPG'ach typu seria Baldurs Gate czy Ice Wind Dale ale to klasyka którą dzisiaj bym wyróżnił jedynie poprzez sentyment a nie jakąś większą jakość. Już Divinity Original Sin 2 był uznał za coś bardziej wartego uwagi. Więc wolałbym obiektywizm a nie bawienie się w sentymenty przy ocenie gier.
cruel
futbolowa
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio