Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 09 paź 2005, 19:59

Mi się wydaje że ten transfer dojdzie do skutku, jakoś nie moge sobie wyobrazić ploty podanej na oficjalnej stronie klubu,, pewnie ten wywiad co czytał Zaza był plota poprostu :wink: , z paszportem to slyszałem ze już go otrzymał, a nawet jeśli to Ronaldo na dniach go otrzyma. Następców wielkiego Cafu było wielu, ale tak naprawde nikt się jeszcze nie sprawdzil w 100% ale po tym co prezentowal Cicinho na PK, mozna bylo wykreowac go na nowego Cafu. Czytalem wiele wywiadów z Cicinho, koles dużo przeszedł mimo młodego wieku jest alkoholikiem, tzn teraz powstrzymuje się od niego ale gdy podpisał pierwszy kontrakt, ktory oferował mu lepsze życie wybrał %...Jego początki to gra w napadzie , dlatego tak dobrze poczynia sobie w ofensywie. Ja naprawde jestem zadowolony z takowego posunięcia Prereza o ile ono jest prawdą oczywiście, i myśle że ten wywiad był tylko kolejnym odcinkiem seriaplu pt: "Cicinho graczem Realu". 8) pewnei wszystko skonczy się dobrze i szczęsliwie Cicinho wyląduje tam gdzie ejgo miejsce (Real), rozsmucająć kibiców Milanu, tym iż oni kreowali go na następce Marcosa, a on wybral biel... :wink:

Wróć do „Hiszpania”