Plebiscyt forumowy 2018

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Plebiscyt forumowy 2018

Post autor: futbolowa » 24 lis 2018, 12:46

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Kluchman - ma ogromną wiedzę na przeróżne tematy, jest osobą pomocną i otwartą, a do tego ma dużo do powiedzenia.
Matt_ - bardzo fajny gość, świetny dyskutant, zawsze do pogadania - na forum i poza nim.
J1mmy - człowiek dojrzały i rzeczowy, są tematy, w których tylko on mnie rozumie, do tego zawsze potrafi się mądrze wypowiedzieć.

2. Debiut roku (Rookie Challenge)
MK92 i fillion - jedyne osoby, które rzuciły mi się oczy.

3. Najsłabsze ogniwo forum
Nie głosuję.

4. Największy piłkarski znawca
Nie będę się wypowiadać, bo prawda jest taka, że ostatnio tematy piłkarskie jakoś w ogóle mi nie wchodzą.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Każdy ze stałej domkowej ekipy.

6. Największy dowcipniś
Chłopaczek, Ubek/czyjakmutamteraz i Sickstick - zawsze swoim humorem rozwalają mnie na łopatki.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Janop - dobrze się dogadywaliśmy i szkoda mi, że sytuacja z nim potoczyła się tak, a nie inaczej.

8. Największy dziwak
Cloner - ale nie będę dodawać wyjaśnienia, bo zaraz zacytuje i będzie drążył przez 10 stron.
Slim - fajny chłopak, ale marudzi jak baba.

9. Najlepszy mod
Piotrcies - zapłacił mi, to głosuję.

10. Najlepszy avatar
Cloner, Delpiero, Diamen

11. Wydarzenie roku na forum
Odejście Janopa i foch DDK.
Z negatywów - ciągłe zmiany nicków.

12. Kto poczynił największy postęp
Ilka - bardzo mnie cieszy, że nareszcie jakaś laska na stałe dołączyła do forum. Dawniej było mi wszystko jedno, wydawało mi się, że przebywanie tu z samymi facetami jest spoko, ale dopiero obecność Ilony sprawiła, że jest mi tu po prostu lepiej. Mamy tu czasem jakąś swoją babską strefę, ale nie do gadania o paznokciach i stanikach, więc myślę, że dobrze Wam tu z nami :)
HMK - jakoś tak go więcej na forum, zawsze miło przeczytać, jak się wypowiada.
Delpiero - w tym roku robi na mnie dużo lepsze wrażenie /nie, że dawniej robił złe, po prostu mniej się rzucał w oczy/.

13. Najbardziej pomocny użytkownik
Kluchman, Seba i Maciek_88, którzy zawsze chętnie doradzą albo podzielą się swoją wiedzą. Dla mnie to bardzo istotne, żeby sobie pomagać.

14. Najfajniejszy użytkownik
Ilka - lubię Ilonę nie dlatego, że jest kobietą, ale dlatego, że jest fajną osobą i nie unika konfrontacji, gdy np. jeden z kolegów ciągle się jej czepia.
Tomusmc - no dobra, może parę razy w tym roku podpadł, ale dalej uważam, że to bardzo fajny gość.
Magnum - co prawda udziela się jakoś tak mniej niż zwykle, ale to jedna z tych osób, którą chciałabym mieć w swoim otoczeniu.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”