Yo Uchi_ ale prosze Cie nie pisz w takim stylu. Że jak ktoś ma 30 lat to do ścięcia łba bo juz nie może grać.... Uchi_ to nie Galaktyka
Bedzie tyle plotek ze nie wyrobimy pisac. Jak dzis przeczytałem że Gallas może Milan kosztować 4 miliony funtów i sam sie "ładuje do Nas" to co ma Łysy zrobić ? On już wie Niech robia co chcą Wazne by Ci "nastepcy byili godni" Zapomniałes dodac żepo sezonie Simic odchodzi a Billy końcy swa przygode z Calcio. I zaczyna jako trener Życzmu mu by był "takim" szkolaniowcem jak Ancelotti, Van Basten, Rijkard Gullit i kilku innych Milanistów a jeszcze może Franco Baresi dołaczy to tylko którzy trenuja juz na wyższym szczeblu
"Kolega" Lapo był przez chwile na tamtym świece. Ponoć z Mutu gadał chwile ...
Źle mnie zrozumiałeś Zazek.Oczywiście Yepes jest dobrym zawodnikiem, ale szczerze Ci powiem tak : nasza defensywa jest bardzo dobra, ale zbyt wielka średnia wieku.Aby to zmniejszyć trzeba kupować młodych, zdolnych i potrafiących sobie radzić na wysokich obrotach obrońców.Mówisz, że potrzebny Yepes...na moje oko jest, ale przecież póki co nie mamy wakatu na środku defensywy, a przecież nawet Kacha może tam grać.Jeżeli już kogoś szukać, to na przyszłość, z którym można wiązać nadzieje, np. po ME 2008.Pzdr.