Plebiscyt forumowy 2018

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Plebiscyt forumowy 2018

Post autor: Ilka » 28 lis 2018, 19:47

Pora na mnie. Tegoroczny Plebiscyt to moja bardzo subiektywna ocena tego czasu w którym tutaj byłam. Nie był to cały rok, miałam przerwę, a miesiące z początku roku często się zapomina więc będzie to czas ten ostatni, no może od czerwca :) To czego nie napiszę teraz dopiszę w najbliższym czasie, bo będzie taka kategoria :) No to do dzieła :)

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Ta kategoria będzie w nieznacznym stopniu pokrywała się z dwiema innymi. Ciężko wybrać tych trzech najlepszych forumowiczów, ale jakoś dałam radę.

Tomusmc - wybór bardzo oczywisty. Tomek jest osobą, której nie da się nie lubić. Pomocny, sympatyczny, miły i do pogadania o wszystkim. Nie szuka zaczepek, zawsze kulturalny (no prawie zawsze :mrgreen: - ale w stosunku do mnie zawsze) do tego za Juventusem :) Jedna z kilku charakterystycznych osób, których nie da się pominąć i nie zauważyć. :)

Cement - dostaje ode mnie głos w tej kategorii za swoją wiedzę w tematach piłkarskich tych mniej popularnych. Wiem, że dalej jest kategoria o największym piłkarskim znawcy, ale ja postanowiłam kolegę umieścić też tutaj. Bardzo fajnie się czyta jego posty meczowe. Szkoda, że w Domku mniej udzielający się ... wnioskuję jak Kluchman o częstsze udzielanie się w innych tematach ;)

Delpiero14 - nie mogło w tym gronie zabraknąć mojego "forumowego synka". Delpiero to forumowicz, który jest wszędzie widoczny i którego również nie można pominąć w swoim forumowym podsumowaniu roku. Co prawda czasem przegina z tym moim wiekiem ale to gość na którego ciężko się obrazić za takie docinki. ;) Miły i sympatyczny listonosz z Gliwic.

2. Debiut Roku (Rookie Challenge)

Fillion - kumpel po szalu. ;) Wszędzie go pełno, wielki gaduła z niego tak jak i ze mnie. Patrząc na liczbę postów to przypomina mi się mój debiut tutaj. Człowiek lajk! Jeśli ktoś chce lajka to na Filemona zawsze może liczyć, wystarczy ładnie poprosić. ;)

MK92 - przeciwieństwo Filemona -pisze dużo mniej, ale jest bardzo widoczny. Jego posty są zawsze na temat i z sensem.

Kojiro - przeciwieństwo chłopaków wyżej. Trochę prowokacyjny, ale przez to zauważalny. ;)

3. Najsłabsze ogniwo forum.
[/size]

W tej kategorii zostawię puste pole. Każdy do tej forumowej społeczności coś wnosi. :)

4. Największy piłkarski znawca.

Cement - uwielbiam te jego opisy meczów lig mniej popularnych. Jeśli jakiegoś spotkania z LM, czy LE nie obejrzę to wiem, że mogę przeczytać rzetelny i dość obszerny opis tu na forum w wykonaniu Cementa. :) Bardzo wartościowy i potrzebny forum osobnik :)

Morrow - zastanawiałam się czy dawać, bo udziela się obecnie trochę mniej, ale zawartość postów wygrała i kolega po szalu znalazł się w gronie największych piłkarskich znawców według Ilki :)

Matt_ - znawca nie tylko piłkarski ale i ogólnodyscyplinowy :)

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać.[/size]

Generalnie to chciałabym poznać wszystkich tych którzy udzielają się regularnie, ale postanowiłam tym razem takie tu osoby wyszczególnić:

Chciałabym poznać Sicksticka co by kolega mógł zobaczyć wreszcie małe, polskie cycki ... do tej pory widział tylko duże i ukraińskie... Oczywiście oglądałby je przez koszulkę, bo Ilka pokazywała jak była ... mała (wiekiem, bo wzrostem jest nadal). ;) i nauczyłby mnie kilku kroków salsy ;) Z Kaczym obejrzałabym z chęcią El Classico i posłuchała jak się denerwuje i bluźni na swoich pupili :mrgreen: , a potem posłuchałabym morskich opowieści. A Seba82 wytłumaczyłby mi przy zdrowym soczku jak ćwiczyć, by pięknie, zdrowo i młodo wyglądać :mrgreen:

6. Największy dowcipniś.

Sicksitick - uwielbiam humor, dystans do siebie i luz ;)

Rojiblanco - czasem humoru nie kumam, ale jest ok ;)

Diamen23 - często mu się mylą pokoje i trafia do pokoju Juve :mrgreen: Lubi podowcipkowac memami ;) A tak na poważnie to spoko gość, który pasuje mi jeszcze do dwóch kategorii ;)

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?

Na forum najbardziej brakuje mi postów Morrowa i większej obecności Fieldyego.

8. Największy dziwak.

Każdy na swój sposób jest dziwakiem. ;)

9. Najlepszy mod.

Piotruś, bo jest wszędzie i czuwa nad forumowym porządkiem :)

10. Najlepszy avatar.

Opowiem Wam bajkę o szpilkach!

Na kanapie siedzi Cloner z gołą blond babą, która ma przecudowne czerwone szpilki! Pewnego razu wpadł do niego Delpiero14 i swoimi maślanymi oczami mrugał do blondyny. Gdy zobaczył to Cloner wsiadł wraz z blondyną na krowę Kluchmana i pogonił go tam gdzie pieprz rośnie. Po nich zostały tylko te cudowne, czerwone szpilki, które wzięła sobie Ilka ...

11. Wydarzenie roku na forum.

Tu mam wielki problem dlatego uzupełnię niebawem :)

12. Kto poczynił największy postęp.

Nie mam pojęcia ... :roll:

13. Najbardziej pomocny użytkownik:

Seba82 - diety, ćwiczenia itp.

Futbolowa - zawsze poradzi w moich blogowych problemach ;)

14. Najfajniejszy użytkownik.

Futbolowa - dzięki niej nie jestem sama w tym męskim gronie. Wydaje się być fajną osóbką z którą pewnie i w realu miałabym dobry kontakt i wiele wspólnych tematów, nie tylko piłkarskich, również babskich.

Tomusmc - jak w pytaniu nr 1 :) Swój chłop: miły sympatyczny, do pogadania o wszystkim :)

Kluchman - wydaje się być w porządku facetem ;) Lubię czytać jego spostrzeżenia na swój temat, które często są bardzo trafne ;)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”