Gry...

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Gry...

Post autor: dziki » 03 gru 2018, 13:56

Kesz pisze:Ja czekam aż dadzą pożądnego Fight Night Round.
EA jak by olało serię uznając, że lepiej wydawać gry z pod szyldu UFC niż skupiać się na boksie.
Szkoda, Fight Night Round 4 wspominam z sentymentem do dziś.
Późniejszy Fight Night Champion miał fajny story mode ale zmiany w mechanice walk mi nie przypadły do gustu zwłaszcza jeśli chodzi o uniki i kontry. Po prostu jest gorsze uczucie tego.

Wierzę, że Fight Night Round kiedyś wróci.

Parę miesięcy temu pojawiły się spekulacje o tym, że seria ma wrócić. Na stronie EA w bibliotece gier na PS4 nieoczekiwanie pojawiło się właśnie Fight Night na PS4-kę ale kilka dni później EA usunąło tą grę z biblioteki.

Fajnie by było jak by taka seria wróciła. Od dawna marzy mi się tryb klasyczny gdzie pojawiły by się stare legendy boksu na takim ringu z dawnych czasów, rękawicach, gatkach, stare zasady i jeszcze aby to fajnie okraszyć otoczką z tych czasów. Współczesny boks faktycznie ma się coraz gorzej, chociaż waga ciężka wydaje się wychodzić z tej nudy po braciach Kliczko i jest w niej znacznie ciekawiej. Jednak nie podoba mi się, że EA zrezygnowało z takiej serii tylko dlatego, że wydają inną serię a mianowicie UFC.

W Fight Night Champion był fajny motyw więzienny, gdzie walczyliśmy w bójkach z innymi więźniami a później stanęliśmy do nielegalnych więziennych walk. Po wyjściu z paki zaczęliśmy karierę pięściarską. Motyw walk w więzieniu mógłby wrócić, bo jest na czasie. To na tym popularność zdobyła seria filmów Undisputed nim pojawił się Yuri Boyka.
O tak, Fight Night to było coś,też mam nadzieję,że jakaś nowa wersja wyjdzie. Pykałem na X360 w to. Świetnie się grało.

Wróć do „Hyde Park”