Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 paź 2005, 1:19

Wiesz Toudinho oby to były wachanie formy a nie syndrom wczesnego gaśnięcie po tym jak nazwano go "nastepcą" Za dużo już tego w piłce było. To bedą ostatnio MŚ dla Cafu i Roberto Carlosa i tak jak znaleść "nastepców z przodku w kadrze Canarinhos jest w miare łatwo [Romario, Rivaldo Ronaldo idt ...] to dla tych dwóch bocznych obrońców będzie stracznie trudno. Bo ile to juz razy byli "godni następcy"

Zobaczymy jak będzie z Tym Cicinho jak Real ma tylko prawo pierwokupu to jeszcze bedzie walka ale jak juz go kupił to zapewne w styczniu [jak już załatwił wszystko z paszportem] zawita do Madrytu. Płakać nie bede :p sa innny nie koniecznie Brazylijczycy których bym widziałe ne tej pozycji :D

[quote="Toudinho"]Ricardinho...[quote]

Jak kiedyś przeczytałem [a potem zobaczyłem] że to niby taki sam gracz jak Juninho Pernanbucano tylko że go nikt jeszcze nie sprowadził to się śmiałem. Wolne może byje ładnie jak Juninho z gracją ale nie to samo. Co prawda za mało razy go widziałem w akcji ale środkowy pomocnik musi wiecej widzieć :) jak Juninho - który do Lyonu też przybył za darmo także w tym aspekcie sie nie różnią [będą różnili] :wink:

No i kolejny nastepca .. coś ma lata swoje [wiec trudno mówić odkrycie czy następca] ale też ktoś o nim mówił się nastepca Pana Celownika z Lyonu :wink:

Wróć do „Hiszpania”